NE PROPUSTITE

Donosimo vam Studio+, mali brat velikog TV priloga koji petkom izlazi uz Jutarnji List

Najčitaniji TV prilog u zemlji dobiva svoj videoformat
Studio+ naslovna
 Studio+ Naslovna

Najčitaniji TV prilog u zemlji Studio dobiva svog mlađeg brata. Radi se o novom videoformatu u sustavu Hanza Medije ''Studio +''. Format je osmišljen prema svim najnovijim trendovima digitalnog svijeta, posebno kada je videosadržaj u pitanju. Fokusiran je na mlade i uspješne ljude iz svih sfera života.

"Kada sam razvijao ovaj format, vodio sam se time da bude prilagođen i razumljiv mlađoj populaciji, no i svima koji se tako osjećaju i prate trendove. Tržište je prepuno raznih videoformata, no ovaj put sam pokušao zaokružiti jednu cjelinu, a to znači da je pitko, kratko i zabavno", rekao nam je urednik i voditelj formata ''Studio+'' Daniel Delale.

Format se sastoji od središnjeg intervjua koji se zove ''Studio terapija'', u posebno osmišljenom studiju s voditeljom i urednikom družit će se ''oni koji dolaze'' ili su već došli, a nemaju priliku biti medijski popraćeni.

"Mladih uspješnih ljudi je gomila, no teško se probijaju na prve medijske linije. Kad sam bio mlad i počinjao s medijskim poslom, puno mi je značilo kada bi mi netko dao priliku, bilo da radim ili promocijsku, puno to znači mladom čovjeku", prisjeća se Delale.

Prvi gost ''Studio terapije'' je Bruno Vokal (26), chef jednog od ponajboljih restorana Noel, koji ima jednu Michelinovu zvjezdicu. Vokal je simpatičan mladi dečko koji nam je otkrio sve tajne svoga posla, ali i kakav je privatno. U show nam se javila njegova djevojka Ivona koja nam je ispričala kako su se upoznali, što rade u slobodno vrijeme, ali i je li teško opstati u vezi kada odlaziš iz stana u 8 sati, a vraćaš se iza ponoći. Zajedno su tri godine, a već su imali i jedan veliki test svoje ljubavi. Ovaj intervju nikako nemojte propustiti, jer je Bruno živi dokaz da kad nešto jako voliš i želiš, to i dobiješ. ''Terapija'' ima i svoju gljivu spasilicu, naime, sugovornik može, ako se naš Daniel zaigra, jednom stisnuti crvenu gljivu koja je na stolu i preskočiti pitanje.

image
Zagreb, 111120.
Hanza media, TV studio.
Bruno Vokal, kuhar iz restorana Noel. Na fotografiji: Bruno Vokal, Daniel Delale.
Foto: Marko Todorov/CROPIX
Marko Todorov/Cropix

Nakon što ste odradili ovu veselu terapiju, vrijeme je za kreativu. Riječ je o rubrici ''Top video''.

''Prenkaš frendove, dobro zavodiš, zabavna si ili zabavan i želiš biti stand up komičar, komičarka, imitator, voditelj, manekenka, maneken, pilot Airbusa ili ti je samo cilj mene smijeniti. Uhalto si negdje nekog celeba, montiraš, i snimaš ko od šale. Moji naputci su bili samo da te malo usmjerim, no oni uopće nisu bitni. Budite kreativni i razvalite. U svakoj epizodi puštam tri videa, a ti se boriš za titulu pobjednika mjeseca, a kasnije i godine. I IG followeri će doći, ne brini. Prvi video snimila je naša Dolores. Baš me zanima što je nju inspiriralo. Naravno, ona ne ulazi u natjecanje, ona je već odavno unutra'', tako je Delale predstavio rubriku Top video, čiju prijavnicu s uploadom videa možete pronaći na našem portalu jutarnji.hr, gdje se show i emitira petkom u podne.

Sam kraj showa rezerviran je za najavu što nam donosi veliki brat, printano izdanje Studija. Reportažom ili ekskluzivnim informacijama, otkrit ćemo kako je prošlo još jedno snimanje naslovnice ovog prestižnog TV vodiča.

A vi ne zaboravite svakog petka oko podne biti uz jutarnji.hr. Show , naravno, možete pogledati i na zahtjev u sustavu našeg internetskog sadržaja na već spomenutom jutarnji.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:05