Dosadila mu je vojna mirovina pa je sa 60 godina pokrenuo vlastiti biznis

Cammeo Partner

 ŽELJKO BAKŠAJ

Donosimo nevjerojatnu priču umirovljenog časnika Hrvatske vojske. Iz puke dosade, pokrenuo je biznis i u godinu dana zaposlio 6 osoba.

Dražen Mikor je bio časnik u Hrvatskoj vojsci. Sudjelovao je i u ratu i to kao dio Zapovjedništva zbornog područja, a više puta je i odlikovan. Nakon što je vojnu uniformu trajno spremio 2003. godine, bio je menadžer u financijskom sektoru. Godina po godina i Dražen je otišao u mirovinu.

Ipak, čovjeku od akcije kakav Dražen jest, biti u vojnoj mirovini i nije neka sreća. „Želio sam raditi“, započinje nam Dražen svoju priču. „Možda po godinama i nisam mlad, ali još uvijek nisam spreman provoditi dane pred televizorom. Nedostaje mi akcije, a s obzirom da sam cijeli život radio za nekoga i imao šefove, razmišljao sam da otvorim 'nešto svoje'.“

image

Cammeo Partner

ŽELJKO BAKŠAJ

U posao nije trebao uložiti ni kune

A to, 'nešto svoje', nakon razgovora s prijateljima postala je prijevoznička tvrtka. „Moj prijatelj već dugo radi za Cammeo i ispričao mi je o novom modelu Cammeo Partner. Kako sam tada shvatio, Cammeo ti pomaže da postaneš mali poduzetnik, da otvoriš svoju tvrtku i zapošljavaš.“ To mu se učinilo baš kao stvorenim za njega.

„Dobra stvar je što nisam trebao uložiti svoj novac. Sve, pa čak i automobile, sam dobio od Cammea“, prepričava nam Dražen. Početak rada je, kaže nam, bio jako jednostavan i ugodan.

U manje od godinu dana Dražen je razvio pravi biznis i za njega radi čak šest vozača. „Zadovoljan sam“, poručuje nam Dražen. S jedne strane je u mirovini i ne radi toliko aktivno kao prije, ali opet ima zanimaciju koja mu ispunjava dane. A ta 'zanimacija' je zapravo ozbiljan posao koji prehranjuje njega ali i još 6 obitelji.

image

Cammeo Partner

ŽELJKO BAKŠAJ

--

Cammeo Partner je model u kojem Cammeo pomaže mikro poduzetnicima da stvore posao od nule. Cammeo osigurava vožnje, tehničku podršku i marketing, a Cammeo partner sam odlučuje koliko želi raditi, želi li zapošljavati i širiti svoj biznis. Želiš li i ti biti dio Cammeo Partner modela, saznaj više na www.cammeo.hr. Prijavi se već danas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., putem linka ili nas kontaktiraj na 099 52 83 541 . Broj Partnera je ograničen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:42