IGRAJ I OSVOJI KIA SPORTAGE!

Doživi novi redizajnirani Jutarnji list uz veliku nagradnu igru

Od danas novi redizajnirani Jutarnji list vaše želje pretvara u stvarnost!
Jutarnji list
 Jutarnji List

Od danas novi redizajnirani Jutarnji list vaše želje pretvara u stvarnost! U nagradnoj igri povodom našeg redizajna najsretniji čitatelj osvojit će jedan od najpopularnijih SUV-ova na našem tržištu - Kiju Sportage!

Put do Kije Sportage sasvim je jednostavan: trebate skupiti samo 10 kupona koji će biti objavljeni u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista od 28. rujna do 8. listopada.

Prvi kupon potražite u novom redizajniranom izdanju Jutarnjeg lista. Nakon što ste skupili svih 10 kupona ili 9 kupona i joker kupon (8. listopada), sve što trebate učiniti je da ih pošaljete na adresu: PP 210, Za nagradnu igru Jutarnjeg lista, 10001 Zagreb. Javno izvlačenje održat će se 15. listopada, a ime sretnog dobitnika bit će objavljeno u Jutarnjem listu 17. listopada.

Nagradna igra počinje danas, nemojte propustiti svoj primjerak najčitanijih dnevnih novina, jer želje se ostvaruju uz Jutarnji list!

Riječ je o jednom od najtraženijih SUV automobila na tržištu koji zahvaljujući svojim osobinama i kvalitetama može zadovoljiti zahtjeve vozača za ugodnom i dinamičnom vožnjom zahvaljujući karakteristikama motora, kao i zahtjeve cijele obitelji zahvaljujući praktičnoj izvedbi, prostranoj unutrašnjosti i golemom prtljažniku od 500 litara volumena. Pritom su povećanjem međuosovinskog razmaka u odnosu na prethodni model najviše profitirali putnici na stražnjoj klupi. Razmak između naslona prednjih sjedala i ruba stražnje klupe kreće se od 13 do 45 centimetara što je sjajan rezultat.

Dodatni komfor straga donose ventilacijski otvori, grijanje sjedala puz doplatu i podešavanje nagiba stražnjeg naslona u čak sedam stupnjeva. K tome, terenski povišen koncept nove Kije Sportage osigurava nesmetanu vožnju izvan asfaltnih puteva. Po pitanju nastupa i izgleda Sportage stvarno izgleda odlično, pa čak i skupocjeno. Ugledate li ga u retrovizoru, na prvu ćete pomisliti da vam se približava neki od Porscheovih terenaca, a pretekne li vas, misli će vam se sjuriti na Jaguar F-Pace. No, čak i ako pretjerujemo, činjenica je da mu izgled doista ozbiljno miriše na elitu i prirodno mami da se zaviri i u unutrašnjost koja je vrlo kvalitetno izvedena, a uz savršenu ergonomiju, Kia Sportage je iznimno ugodno mjesto za opušteno nizanje kilometara. Kvalitetni i ugodni materijali ostavljaju odličan dojam, izrada je besprijekorna, a s udobnih sjedala pogled se prostire na poklopac motora s povišenim bokovima, što, pak, ulijeva samopouzdanje.

Dojam topline i kompaktnosti pružaju i fino odmjeren volan, prema vozaču blago zakrenuta središnja konzola s velikim zaslonom u sredini koji objedinjava sve funkcije, oprema koja uključuje i grijanje svih sjedala, uređaj za čitanje znakova, parkirnu kameru kao i svu ostalu opremu za sigurnost i udobnost. O kvalitetama 1,7-litrenog dizelskog motora od 115 KS već je sve rečeno. Najpopularniji je to stroj u novoj Kiji Sportage, a osim pristojnih performansi nije rastrošan jer se prosječno zadovoljava s oko 6,5 litara na 100 prijeđenih kilometara. Motor je pritom u praksi uglađen i prilično tih, a ručica mjenjača sa šest stupnjeva ima lagan i precizan hod.

Dakle, riječ je o privlačnom i kvalitetnom SUV-u za obiteljsku uporabu koji k tome po najboljoj tradiciji Kije dolazi s jamstvom od čak sedam godina.

image
Hanza media
Novi Jutarnji
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:10