MLADI INOVATORI

Drugi nacionalni natječaj za najbolje hrvatske mlade inovatore - Student DIGI Award 2021

Na natječaj se ove godine prijavilo čak 26 timova od čega je odabrano 10 finalista
Student Digi Award

Drugi nacionalni natječaj za najbolje hrvatske mlade inovatore - Student DIGI Award 2021 – u samoj je završnici i još nam preostaje saznati pobjednike 25. svibnja 2021.

Student DIGi Award 2021 su organizirali Jutarnji list i zastupnik u Europskom parlamentu Valter Flego sa željom da se pronađu najbolji hrvatski mladi inovatori koji će transformirati digitalni svijet u budućnosti. Na natječaj se ove godine prijavilo čak 26 timova od čega je odabrano 10 finalista – Green Energy Pal, Robotika, Neolight.ai, AI Parking, AgriCon, Game Of Resistance, Zdravomat, Sportreacta, GoGreenOzonator i Hibiskus – koji su svoje projekte i priče predstavili i na našem portalu. Uz stručni žiri, svoj glas su mogli dati i naši dragi čitatelji.

Nakon ceremonije proglašenja i uručenja nagrada, održat će se i panel-rasprava na temu "Budućnost mladih digitalnih inovatora u IT industriji“ u kojoj će sudjelovati Valter Flego, zastupnik u Europskom parlamentu; Boris Gotovac, direktor razvoja IT-a i telekomunikacijskih usluga A1 Hrvatska
Dario Belić, direktor Službe razvoja IT-a servisa Fine; Saša Bilić, predsjednik uprave APIS IT-a; te predstavnik pobjedničkog tima. Panel raspravu će moderirati Bernard Ivezić, novinar i urednik u Jutarnjem listu.

Ne propustite pogledati uživo online dodjelu nagrada Student DIGI Award 2021 na portalu jutarnji.hr 25. svibnja i podržimo zajedno naše mlade inovatore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:53