PROMO

Dukat ima web trgovinu, a mi smo provjerili zašto se mliječne proizvode isplati kupovati online

Šest razloga zašto će Dukatshop.hr postati vaša omiljena online destinacija
Dukat web trgovina
 Dukat

Dukat je, zahvaljujući zdravim, svježim i ukusnim proizvodima, već više od stoljeća sinonim za najvišu kvalitetu mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj i regiji. Omiljene Dukatove proizvode robnih marki Dukat, Sirela, President i Galbani, osim kroz tradicionalne prodajne kanale, od sada možete pronaći i na Dukatovoj web trgovini  dukatshopu.hr. Ovim iznimno praktičnim rješenjem Dukat je oduševio sve zaljubljenike u svoje proizvode i potvrdio status predvodnika novih trendova u industriji. Put do omiljenih namirnica je postao lakši, a prate ga i brojne druge pogodnosti.

Zašto je kupnja putem Dukatove web trgovine najbolji izbor?

Svi proizvodi Dukata uvijek dostupni na jednom mjestu

dukatshop.hr nudi više od 300 proizvoda robnih marki Dukat, Sirela, President i Galbani na jednom mjestu. Takvu je široku ponudu mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva, zbog ograničenog prostora prodajnih mjesta, nemoguće pronaći u tradicionalnim dućanima bez obzira na njihov format.

Najbolje cijene i posebne online akcije 

dukatshop.hr nudi najpovoljnije cijene Dukat, Sirela, President i Galbani proizvoda, koje su  u prosjeku niže za 10 i više posto u odnosu na tradicionalne trgovine. Osim toga, web trgovina nudi i posebne online akcijske cijene popularnih proizvoda.

Svakog tjedna provjerite koji su proizvodi na akciji i svoju košaricu napunite omiljenim mliječnim proizvodima po akcijskim cijenama.

image
Ekskluzivna ponuda sireva
Dukat

Ekskluzivna ponuda sireva

Dodatnu posebnost ponudi daje i  ekskluzivna ponuda sireva koju je moguće kupiti samo na dukatshop.hr

Topljeni brie s tartufima, vintage cheddar, svježi kozji sir s bosiljkom, medom ili nature, mozzarella hruskavci, mimolette ili ementaler prutići - dio su posebne ponude sireva dostupne u web trgovini.

Besplatni nagradni program

Svi registrirani kupci sudjeluju u besplatnom Nagradnom programu i svakom kupnjom prikupljaju bodove koje mogu zamijeniti za 10 posto popusta na ukupan iznos računa ili pak za atraktivne dodatke za kuhinju Nicolas Vahé, House Doctor i dr. poput keramičke posudice za maslac, ribeža za tvrde sireve, pribora za rezanje i serviranje sireva, drvene nožiće za maslac i druge proizvode za kuhinju.

image
Dukat web trgovina
Dukat

Dostava na širem području Zagreba

U prvom razdoblju dostava kupljene robe ograničena je na šire područje Zagreba, a dostava može biti zakazana već za sljedeće prijepodne. Dostava drugi dan  jedna je od ključnih pogodnosti koje nudi Dukatova web trgovina.

Za kupnju iznad 250 kuna dostava je besplatna, dok je za niži iznos kupnje cijena dostave 20 kuna.

Još veća svježina proizvoda

Dukatov direktni kanal prodaje jamči svježinu i „najbolje rokove“ mlijeka, mliječnih proizvoda i sireva jer proizvodi sada putuju kratko i direktno od Dukata do potrošača.

Uživajte u svim pogodnostima kupnje na dukatshop.hr i pratite što sve pripremaju za vas. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. veljača 2021 01:42