Europsko prvenstvo veterana u tenisu održati u Akademiji Ivana Ljubičića na predivnom otoku Lošinju

Označite datum od 5.6. do 11.6. u svojim kalendarima jer nas očekuje nevjerojatna teniska smotra!

Europsko prvenstvo veterana u tenisu

 Romulic & Stojcic/

Ova iznimna manifestacija okuplja igrače iz cijelog svijeta. Osim europskih natjecatelja, primili smo prijave iz udaljenih zemalja poput Indije, Ekvadora, Sjedinjenih Američkih Država, Australije, Japana i mnogih drugih. To će biti pravo međunarodno tenisko iskustvo!

image

Europsko prvenstvo veterana u tenisu

Očekujemo oko 230 vrhunskih igrača koji će se natjecati u različitim kategorijama, od 30+ do 80+. Bit će to pravi spektakl za sve generacije teniskih entuzijasta, a igrati će se turniri u pojedinačnoj konkurenciji te konkurenciji parova i mješovitih parova.

Za one koji žele sudjelovati, imate vremena do 30.5. da se prijavite na turnir. Dodatne informacije o samom procesu prijave mogu se pronaći na službenim stranicama Međunarodne teniske federacije (ITF).

Ponosni smo što je ovo već druga godina zaredom kako se Europsko prvenstvo veterana održava upravo ovdje na Lošinju. Nadamo se da će ova prekrasna destinacija biti domaćin još najmanje dvije godine i pružiti nezaboravno iskustvo svim sudionicima.

Pridružite nam se na ovom izvanrednom sportskom događaju na predivnom otoku Lošinju i budite svjedoci sjajnih teniskih nadmetanja, prijateljstva i nezaboravnih trenutaka na terenu.

Vidimo se na Europskom prvenstvu veterana u tenisu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:03