Dan žena uz Mobiu!

Evo koje su gadgete odabrale uspješne žene!

Dvije glumice Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković, te popularna TV urednica i voditeljica Uršula Tolj među prvima su razgledale Mobia proljetnu kolekciju birajući ono što će im pomoći u svladavanju napornih radnih dana, ali i u vikend opuštanju!
promo 
 Foto: Nikola Zoko

Ususret Danu žena, Mobia kao vodeći lider u ponudi gadgeta za žene i muškarce, predstavila je svoju novu proljetnu kolekciju namijenjenu ženama. Onima koje vole novitete, koje gadgetima upotpunjuju svoje modne detalje, koje vole uvijek istraživati i pomicati granice kad su u pitanju trendovi ovog tipa.

Proljetne imperative među prvima su upoznale tri super uspješne žene - dvije glumice Ana Begić Tahiri i Mirna Medaković, te TV urednica i voditeljica Uršula Tolj kojima posao, ali i uspješne karijere podrazumijevaju i život s gadgetima.

Nagrađivana kazališna glumica Ana Begić Tahiri tako je iz bogate ponude Mobia gadgeta odabrala proizvode koji će joj pomoći u svladavanju svakodnevnih poslovnih i privatnih obaveza- odlične bluetooth zvučnike Fresh 'n Rebel koji će joj olakšati korištenje mobilnih i tablet uređaja u poslovne svrhe ili za igranje zabavnih igrica. Zvučnici se mogu koristiti zasebno ili povezati serijski. Tijekom putovanja, ali i u opuštajućoj šetnji nakon napornog radnog dana svi se, pa i Ana, volimo isključiti iz svakodnevice i prepustiti se dobrom zvuku glazbe. Kako bi zvuk bio fantastičan, tu su Fresh 'n Rebel bluetooth slušalice koje se mogu koristiti 15 sati bez kabela!

image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko

Druga uspješna glumica, koju trenutno gledamo u seriji Kud puklo da puklo na Novoj tv, a uskoro i na kazališnim daskama s Kerekesh teatrom, Mirna Medaković Stepinac, osim što je uspješna poslovna žena, mama je i dvije preslatke blizanke Kaje i Zore koje polako počinju otkrivati moći gadgeta. Upravo zato u Mobia poslovnici je Mirni 'za oko' zapeo impresivan tablet za djecu Vivax koji je prilagođen za zabavu i edukaciju za najmlađe. Na tabletu je predinstalirana Kids aplikacija orijentirana na sigurno korištenje tableta, a aplikacija pruža potpunu roditeljsku kontrolu i praćenje ponašanja djeteta prilikom korištenja tableta - blokiranje potencijalnih opasnosti koje vrebaju od neprimjerenog sadržaja za dijete i osigurava razumno vrijeme koje dijete provede na tabletu. Nudi sadržaje pogodne za djecu - edukativne igrice (koje sami možete odabrati). Kako misli na zdravlje i sigurnost svoje obitelji, Mirnu su privukli i brojni difuzori, koji pružaju ugodu tijekom boravka u zatvorenim prostorima, ali i prijenosni punjači Fresh 'n Rebel koji pomažu u brzom i jednostavnom punjenju mobitela svih članova obitelji tijekom napornih radnih dana, ali i vikend putovanja.

image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko

Futrola za tablet ili mobitel modernog brenda Guess je „must have“ za sve trendseterice i poslovne žene, baš kakva je popularna TV urednica i voditeljica Uršula Tolj. Prekrasna kolekcija u zlatnoj boji potpuno ju je osvojila pa je tako uz svoje proljetne kombinacije kombinirala sve elemente aktualne Guess kolekcije- manja torbica, futrola za mobitel, bežične bluetooth slušalice dizajnom su ujednačene i kao takve pravi začin modnim kombinacijama.

image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko

U potrazi ste za jedinstvenim darovima koji se ističu zahvaljujući dizajnu i kvaliteti za žene koje volite? U svim Mobia poslovnicama možete pronaći i neobične pametne lampe raznih boja i oblika koje su idealan ukras za dnevni boravak, spavaću sobu ili radni stol. Uz lampe, stigle su i nove maskice Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Adidas, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Harry Potter… čiji je Mobia ekskluzivni distributer.

image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko
image
promo
Foto: Nikola Zoko
Mobia poslovnice pronađite na ovim adresama:

ZAGREB

Avenue Mall (Mobia + Mobia Unique) – Avenija Dubrovnik 16

Supernova Zagreb – Buzin – Av. Većeslava Holjevca 62

Arena Centar – Ul. Vice Vukova 6

Supernova Garden Mall – Ul. Rudolfa Kolaka 14

King Cross centar – Ul. Velimira Škorpika 34

KARLOVAC

Supernova Karlovac, prilaz Većeslava Holjevca 12, 47000, Karlovac

ČAKOVEC

Jug Mall, i Tomaša Goričanca 1, Čakovec

RIJEKA

Marti Retail Park – Ul. Martinkovac 127

Ztc Centar (Mobia + Mobia Unique) – Ul. Zvonimirova 3

Tower Centar – Ul. Janka Polića Kamova 81

OSIJEK

Portanova centar – Ul. Svilajska 31

VARAŽDIN

Lumini centar – Ul. Grada Lipika 15, Donji Kneginec

PULA

Pula City Mall – Ul. Rimske Centurijacije 101

Max City centar – Ul. Stoja 14A

ZADAR

Supernova centar- Ul. Akcije Maslenica 1

SPLIT

Mall of Split- Ul. Josipa Jovića 93

SOLIN

Salona Mall centar – Ul. Antuna Gustava Matoša 10

DUBROVNIK

Sub City Centar, Srebreno – Šetalište Franje Tuđmana 2A

MAKARSKA

Spot Shopping Mall – Ul. Europske zajednice 1

SLAVONSKI BROD

Supernova City Colosseum – Ul. Josipa Rimca 7

image
promo
Foto: Nikola Zoko
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:26