PROMO

FOREO proglašen najomiljenijim beauty brandom u Hrvatskoj prema Cosmetify-u

Online beauty platforma Cosmetify pruža mogućnost usporedbe cijena za preko 180 000 proizvoda različitih marki
promo 

Trenutno najzanimljivije je posljednje istraživanje u kojem otkrivaju koji su beauty brendovi najpopularniji u pojedinim zemljama širom svijeta.

image
promo

Cosmetify u istraživanjima uzima u obzir pet čimbenika, uključujući mjesečne pretrage branda, stopu engagementa na društvenim mrežama i porast u zanimanju potrošača na Google tražilici.

image
promo

Na temelju ovih parametara utvrđeno je da je švedski skintech brand FOREO najomiljenija beauty marka u Hrvatskoj.

Iva Belić, marketing menadžer tvrtke FOREO, kaže: „Otkako smo 2013. godine lansirali svoj prvi LUNA uređaj, transformirali smo rutinu čišćenja lica milijuna ljudi širom svijeta uz nevjerojatne rezultate. Činjenica da je FOREO prepoznat kao najomiljeniji beauty brand u Hrvatskoj nas posebno veseli jer smo od samog početka osnivanja u Hrvatskoj gradili cijelu kategoriju, odnose s influencerima, medijima te krajnjim potrošačima, što je sve skupa rezultiralo ovim uspjehom. Kako bismo proslavili ne samo uspjeh na Cosmetify-u, već i 7. rođendan, pripremili smo mnoštvo atraktivnih iznenađenja čije detalje možete potražiti na FOREO stranici i tako se pridružiti proslavi.“

Na globalnoj ljestvici, FOREO se našao na 13. mjestu čime je preskočio brandove poput Fenty Beauty, Kylie Cosmetics, Benefit, MAC i L`Oreal Paris. Izvještaj je također otkrio niz drugih zanimljivosti, uključujući tko su trenutno najutjecajniji influenceri u svijetu ljepote. James Charles, Bretman Rock i Huda Kattan čvrsto stoje na prvom, drugom i trećem mjestu.

image
promo

Huda Beauty je još jednom okrunjena titulom najpopularnijeg beauty brenda na svijetu čime je preskočila teškaše poput Anastasie Beverly Hills i MAC Cosmetics. Huda definitivno spada i u fanove FOREO branda jer od samog početka ističe FOREO inovativnost i kvalitetu, poput videa UFO i recenzije. Uz to, FOREO UFO je nedavno uključila i u post za svojih 40.9 milijuna pratitelja.

Cijeli izvještaj možete pogledati na stranici Cosmetify-a.

Svi FOREO proizvodi dostupni su online na www.foreo.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:39