promo

FOX Crime u rujnu

Young couple watching TV at home at night

Intrigantni kriminalistički slučajevi, neviđeni misteriji, talentirani detektivi na strani pravde omogućit će vam lakši prelazak s opuštenog ljeta u uzbudljivu jesen koja nas očekuje na kanalu FOX Crime. „Murdochove misterije“, „Dosje Mallorca“, „Balthazar“ samo su neki od naslova koji će vam omogućiti zabavu tijekom cijelog tjedna. Uživajte uz najbolje naslove na omiljenom kanalu.

MISTERIJI DOKTORA BLAKEA, ponedjeljkom u 22:00h

Prekrasna Australija i intrigantni kriminalistički slučajevi u središtu su serije „Misteriji doktora Blakea“. Ovaj oštrouman doktor (Craig McLachlan) vraća se u svoj rodni kraj Ballarat kako bi preuzeo ordinaciju nakon očeve smrti, ali se istovremeno zaposli i u policiji kako bi im pomogao u rješavanju najtežih slučajeva. U ordinaciji upoznaje mladu i ljupku Jean (Nadine Garner) koja je radila na recepciji u očevoj ordinaciji. Izuzeto pametna i draga, Jean se isprva teško prilagođava na pomalo ekscentrično ponašanje mladog doktora Blakea… Intrigantna peta sezona pokazat će kako sve ima posljedice i kako ni jedno zlo, a ponekad i dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.

BALTHAZAR, utorkom u 22:00h

Što bi se dogodilo kada bi mrtvi mogli govoriti? Odgovor zna briljantan forenzični patolog Raphael koji ima jedinstven dar – on može pričati s mrtvima. No, takav poseban dar sa sobom donosi i brojne izazove. Francuska serija „Balthazar“ od svojeg prvotnog emitiranja osvojila je i kritiku i publiku te je tako uvrštena u top 10 najbolje ocijenjenih serija u Francuskoj. Serija prati šarmantnog, zgodnog i inteligentnog Tomera Balthazara na njegovom putu rješavanja najvećih ubojstava. Ovaj najtalentiraniji forenzični patolog svoje generacije može u jednakoj mjeri očarati koliko i razbjesniti, a to najbolje zna njegova partnerica policajka Hélène Bach. Njih dvoje se zajedno suočavaju s najzloglasnijim ubojicama i pokušavaju pronaći odgovore u rješavanju ubojstava nevinih. Potraga za istinom nastavlja se i u drugoj sezoni koja je još napetija i dinamičnija.

TOMMY, srijedom u 22:00h

Osvajačica brojnih televizijskih i glumačkih nagrada te višestruka dobitnica nagrade Emmy - Edie Falco, zvijezda je nove kriminalističke drame „Tommy“. Edie Falco će tako utjeloviti bivšu časnicu NYPD Abigail „Tommy“ Thomas koja je postala prva žena na poziciji šefa policije Los Angelesa.

Osim novog poslovnog izazova, Abigail će se susresti i sa izazovima u privatnom životu. Nakon rastave, Abigail se seli u Los Angeles gdje živi njezina starija kćer i unuka koje nije vidjela dugo vremena. Njihov odnos majke i kćeri daleko je od idealnog. Njezina kćer Kate prezire majku jer je uvijek stavljala posao i vlastitu karijeru ispred svoje djece i obitelji te nikad nije htjela poraditi na njihovom odnosu. Prva sezona serije prepuna je zanimljivih slučajeva koji će dočekati novu šeficu policije Los Angelesa. Ubojstvo poručnika, silovanja i glamurozan život zvijezda postat će dio Abigailine svakodnevnice.

DOSJE MALLORCA, četvrtkom u 22:00h

Ambiciozna mlada britanska detektivka Miranda Blake i njezin povučeni njemački partner Max Winter izgledaju kao savršen tim – samo kad bi to i sami uvidjeli. Iako na prvu potpuno različiti, njih dvoje zapravo su odličan tim, kako poslovno tako i privatno. Njihove priče se isprepletu kada ih životne okolnosti dovedu na prekrasnu Palmu de Mallorcu. Sunce, palme i more čine ovaj otok privlačnim za opuštanje i uživanje, međutim Mallorca krije i neke ozbiljne tajne…

ENDEAVOUR, od ponedjeljka do petka u 14:10h

Nakon što je mladi inspektor Morse premješten u policiju u Oxfordu, preuzima slučaj dvostrukog ubojstva koji će ga navesti na novi put i rješavanje sve kompleksnijih slučajeva. Dok ovaj dvojac iz Oxforda pokušavaju riješiti kolekciju jedinstvenih i jezovitih slučajeva, gledatelji će nastavljati razotkrivati skrivenu i tajnu povijest Endeavoura Morsea.

MURDOCHOVE MISTERIJE, od ponedjeljka do četvrtka u 16:10h

Radnja serije „Murdochove misterije“ smještena je u Toronto, 1895. godine te prati već treću sezonu detektiva Williama Murdocha koji svojim nesvakidašnjim metodama rješava najzagonetnije slučajeve. Ova nagrađivana TV drama osvojila je publiku povezujući fikciju i stvarne događaje i osobe. Tako se u epizodama serije „Murdochove misterije“ pojavljuju Nikola Tesla, kraljica Victoria, Harry Houdini i ostale poznate ličnosti koje su obilježile određene trenutke u povijesti. Kroz prethodne dvije sezone, detektivu Williamu Murdochu u rješavanju misterija pomagali su njegovi suradnici – skeptični inspektor Brackenreid (Thomas Craig), doktorica Julia Ogden (Hélène Joy) i neiskusan Constable George Crabtree (Jonny Harris) koji želi postati poznati pisac krimi romana. Iako se ova skupina ne slaže uvijek, pravim timskim radom i vještinama, uspješno rješavaju svaki zločin…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:36