promo

FOX Movies u studenom

promo

U vrijeme kada sve više stojimo kod kuće i uživamo u trenucima s najbližima dobar filmski kanal je sve što nam treba. FOX Movies kanal pripremio je najbolja filmska ostvarenja od moćnih filmskih invazija, napetih trilera, zabavnih filmova i tematskih tjedana posvećenima najvećim filmskim zvijezdama.

TJELESNA STRAŽA

Srijeda, 4. studeni u 21:00h

image
Copyright © 2004 Twentieth Century Fox Film Corporation

Iznureni bivši CIA operativac John Creasy nevoljko prihvati posao tjelohranitelja za desetogodišnju djevojčicu u Mexico Cityju. Isprve se ne mogu podnijeti, no nakon nekog vremena uspiju se povezati. Kad djevojčicu otmu, obuzme ga bijes te će učiniti apsolutno sve da spasi njezin život.

PEARL HARBOR

Nedjelja, 8. studenog u 22:00h

image
Copyright:  Touchstone Pictures and Jerry Bruckheimer Inc.

Dugogodišnje prijateljstvo Rafea McCawleyja i Dannyja Walkera nađe se na testu kad se dva vrhunska borbena pilota nađu u ljubavnom trokutu s predivnom mornaričkom medicinskom sestrom Evelyn Johnson. No, rivalstvo između nekadašnjih prijatelja ubrzo je zaboravljeno u trenutku kad se nađu u središtu japanskog razarajućeg napada na Pearl Harbor 07. prosinca, 1941. godine.

TJEDAN S BRADOM PITTOM

Od ponedjeljka do petka, 9. – 13. studenog u 21:00h

Od subote do nedjelje, 14. – 15. studenog u 22:00h

G.I. Joe: Kobrin uzlet

Srijeda, 18. studenog u 21:00h

image
© 2008 Paramount Pictures. All Rights Reserved. No reproduction or publication of these images permitted.
Frank Masi

Od egipatske pustinje do duboko ispod polarnih ledenih kapa, elitni G.I. JOE tim služi se najmodernijom špijunskom i vojnom opremom kako bi se borio protiv korumpiranog trgovca oružjem Destroma i rastuće prijetnje tajanstvene organizacije Cobra kako bi ih spriječio da svijet odvedu u kaos.

SKAKAČ

Subota, 21. studenog u 22:00h

David Rice je čovjek koji ne poznaje granice, Skakač, rođen s neobičnom sposobnošću da se trenutačno teleportira na bilo koje mjesto na zemlji. Kad otkrije druge poput sebe, David je bačen u opasan i krvavi rat, dok ga lovi zlokobna i odlučna skupina fanatika koja se zaklela da će uništiti sve Skakače. Davidov nevjerojatan dar možda je njegova zadnja nada za preživljavanje!

TRON: NASLJEDSTVO

Nedjelja, 22. studenog u 22:00

image
Copyright: © Disney Enterprises, Inc. All rights reserved

Sam Flynn, tehnološki nadaren i odvažan sin Kevina Flynna, dok istražuje nestanak oca, povučen je u Mrežu. Uz pomoć tajanstvenog programa po imenu Quorra, Sam pokušava spriječiti zlog diktatora Clua od prijelaza u stvaran svijet.

SHAFT

Srijeda, 25. studenog u 21:00h

image
© 2019 Warner Bros. Entertainment Inc.
All Rights Reserved.

Njujorški policijski detektiv John Shaft uhiti Waltera Wadea Jr. zbog rasistički motiviranog umorstva. No, jedini svjedok nestaje, a Wade bježi u Švicarsku nakon plaćene jamčevine. Dvije godine poslije, Wade se vraća na suđenje, uvjeren da će njegov novac i utjecaj osloboditi ga, posebice zato što je platio narkobossu da ubije svjedoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:34