promo

Full po mjeri korisnika – full service leasing

Leasing je vrlo praktično rješenje ako želite samo voziti i nekom drugom prepustiti brigu oko održavanja vozila. Još je praktičnije ako se odlučite za Full service leasing. Riječ je o usluzi kreiranoj kako bi olakšali vaše poslovanje, ali i uštedjeli vam značajnu količinu vremena i živaca, jer ju je Raiffeisen Leasing razvijao zajedno sa svojim poslovnim partnerima.

Full service leasing

Full service je namijenjen svim poslovnim subjektima, a sadrži upravljanje voznim parkom. Nemate vozni park, već tek jedno vozilo? Nema problema! Klijent plaća samo 1 račun mjesečno, a Leasing će preuzeti potpunu brigu oko samo jednog vozila ili pak cijelog voznog parka. Pazit će oko održavanja, zamjene guma, registracije, tehničkog pregleda i osiguranja vozila, RTV pristojbi, te poreza na cestovna motorna vozila.

Također, klijenti imaju mogućnost odabira usluga koje žele uključiti u Full service leasing. Ovu je opciju moguće ugovoriti praktično za sve - i osobna i laka komercijalna vozila do 3,5 tone, za velike i male flote vozila, ali i za samo jedno vozilo.

Kada pričamo o održavanju, treba znati da sadržava sve radove propisane od strane proizvođača vozila, kao i sve izvanredne troškove nastale prirodnim habanjem, odnosno redovnom eksploatacijom vozila, neovisno o periodu tvorničkog jamstva vozila. Što je s gumama, pitate se? U uslugu održavanja guma uključeni su troškovi ljetnih i zimskih guma u limitiranom/nelimitiranom obliku, izmjena i balansiranje, kao i skladištenje tijekom sezone nekorištenja.

Odlično je znati i da uvijek možete računati na pomoć na cesti, u bilo koje doba godine, tjedna i dana, od 0 do 24 zahvaljujući Oryx asistenciji. Omogućena je i usluga korištenja zamjenskog vozila kada je vozilo na servisu, popravku ili zamjeni guma, te usluga odvoza i dovoza vozila po završetku posla.

Šećer na kraju! Zahvaljujući poslovnim centrima RBA banaka za pravne osobe, te lokacijama u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Splitu i Slavonskom Brodu pokrivamo cijelu Hrvatsku, pa ako želite i cijenite individualan pristup i ponudu koja je full za vas – razmislite o Raiffeisen Leasingu. Ekipa s više od 20 godina iskustva dobro zna što radi, zato ubacite svoje poslovanje u petu brzinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:11