Fun Park Biograd otvara sezonu uz odličan zabavni program i vatromet!

Otvorenje sezone! Welcome to Funworld 30.04. i 01.05.2022.

Otvorenje sezone

 FOTOGRAFIJE:

Fun Park Biograd otvara svoja vrata i uvodi vas u raskošni svijet zabave. Nakon zimskog sna ekipa dinosaura, pirata, transformera, kauboja, aliena probudila se željna dobrog provoda i vašeg društva. Atrakcije Fun Parka Biograd spremne su za najzabavnije vožnje, a park je dodatno obogaćen s brojnim punktovima za igru i zabavu. Ovo raskošno mjesto zabave koje vas baca u pustolovine koje ste gledali na filmskim platnima oduševio je lani brojne posjetitelje, a nakon zimskog opuštanja vrijeme da upalite motore i krenete u nove ljetne avanture. Fun Park Biograd podijeljen u 4 velike tematske cjeline Svemir, Divlji Zapad, Jurski svijet i Piratski zaljev uz mnogobrojne atrakcije i zabavne vožnje nudi i vrhunski program. Uz mnoga natjecanja. iznenađenja, igre, ples, tematske pjena partije, tombole i odličan provod na atrakcijama doživjeti ćete zabavu za pamćenje.

image

Fun Park Biograd

FOTOGRAFIJE:
image

Fun Park Biograd

FOTOGRAFIJE:

Program kreće od 14 sati kada će vas dočekati najveselija domaćica na obali- Funny sa iznenađenjima, potom se možete dobro rasplesati u disko pjena partiju i natjecati u jahanju divljeg bika, a odlična zabava završava s čarobnim s puštanjem lampiona uz zalazak sunca i spektakularnim vatrometom na sam dan otvorenja, u subotu 30.04.2022!

image

Fun Park Biograd

FOTOGRAFIJE:
image

Fun Park Biograd

FOTOGRAFIJE:

PROGRAM OTVORENJA 30.4. i 01.05.2022

14.00 Svečano otvorenje sezone Fun parka Biograd

16.00 Funny iznanađenje-ako sretnete Funny u parku i gusara na šarenom biciklu znajte da vas očekuje poklončić

17.00 Disco pjena party -najzabavnija I najpjenastija disko groznica

18.00 Natjecanje u jahanju divljeg bika

20.00 Tombola-zaigraj i osvoji paketiće sa brendom Fun Parka Biograd

20.30 Puštanje lampiona-bajkovit ljetni doživljaj kada ćemo nebo išarati sa najljepšim svjetlećim željama

20.45 - Vatromet na dan 30.4.2022

Posjeti event na Facebooku.

WILD WILD WEST 07. i 08.5.2022.

image

Wil Wild West u Fun Parku Biograd

FOTOGRAFIJE:

Nakon svečanog otvorenja zabava se seli na prerije Divljeg Zapada. Ovaj prezabavan event razveselio je i velike i male, probudio natjecateljski duh i dobro nasmijao sve uzraste.

Krenite u divlje avanture i okušajte se u brojnim kaubojskim i indijanskim natjecanjima. Najmlađi natjecatelji mogu loviti krivine u indijanskima kanuima koji će ih odvesti u tjesnace male rijeke i u svijet hrabrih crvenih ratnika. Tu je i Western Express mali vlak spreman da sve generacije proveze kroz tunele koje su sagradili vrijedni rudari. Udobno se smjestite i uživajte u prizorima Divljeg Zapada. Oni željni dodatnog adrenalina mogu uskočiti u Mine train coaster i hrabro savladati zavoje kakve su vidjeli u avanturističkim filmovima. Naravno uz vožnje možete se okušati u najpopularnijem Western natjecanju jahanju mehaničkog bika, a nakon svega i zaplesati u super zabavnom country pjena partiju! Na kraju oni sretne ruke zabavan dan mogu završiti i s nekom nagradicom na tomboli.

Kao na svakom početku priče o Divljem Zapadu i ovoga puta Fun Park Biograd imat će čast ugostiti uvaženog pernatog ambasadora-papigu Koko koji će ovaj party učiniti još zabavnijim!

image

Fun Park Biograd

FOTOGRAFIJE:
image

Fun Park Biograd

FOTOGRAFIJE:

PROGRAM WILD WILD WEST 7. I 8.5.2022.

16.00 Pucanje iz luka i strijele

Slikanje s papigom Koko

18.00 Country pjena party

19.00 Natjecanje u jahanju bika

20.00 Tombola

20.30 Puštanje lampiona

Wild West područje je obogaćeno s dodatnom zonom za igranje i spreman je za nove avanture. Ovaj nagrađivani centar zabave za ljeto pripremio je još pregršt novih avantura i obogatio ponudu igračaka koje će sigurno razveseliti one najmanje posjetitelje. Kao i lani mnogi junaci iz najpopularnijih filmova, skupa sa voditeljima, plesačima i zabavljačima potrudit će se da vam osiguraju nezaboravan provod na koji ćete se sigurno rado vratiti tijekom sezone!

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/kalendar/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 19:55