Fun Park Biograd zatvara odličnu sezonu uz svijet dinosaura i Igre bez granica uz vatromet i lampione!!!

Fun Park Biograd
 Promo

Za sam kraj sezone Fun park Biograd prvo će vas odvesti u čudesan Jurski svijet. Krenite još jednom stazama jurskih junaka i provedite vikend na popularnom Dino partiju.

image
Fun Park Biograd
Promo

Uskočite u autiće, a vesela zubata ekipa spremno će vas dočekati da prije konca ljeta napravite nezaboravne fotografije iz jedinstvenog jurskog safarija.

Ovaj popularan party bio je HIT sezone, a svima onima koji nisu uspjeli biti dio Dino atmosfere Fun Park Biograd pružit će još jednom priliku da se dobro zabave u njihovom prahistorijskom svijetu. Jurski dio parka dom je raznim vrstama dinosaura, a i nekim prahistorijskim biljkama koje ste možda imali prilike vidjeti na filmovima.

image
Fun Park Biograd
Promo
image
Fun Park Biograd
Promo

Program:

16.00 sati pjena party

17.00 sati jahanje na prahistorijskom biku

18.00 sati šetnja s dinosaurima

19.30 sati tombola

Naravno kao i na svakom partiju za sam kraj ekipa Fun Park Biograda pripremila je i tombolu. Možda vam se osmjehne zubata sreća i još poneku nagradu ponesete kući!

A nakon Jurskog svijeta i pustolovina sa dinosaurima, slijedi veliki završni party Igre bez granica!

25. – 26. 09. 2021. Igre bez granica

image
Fun Park Biograd
Promo

Igre bez granica obuhvatiti će brojna natjecanja i partije sa kojima će se pozdraviti ljeto uz mnoštvo natjecanja i zabave bez granica!!!

Doživite još jednom pregršt pustolovina prije zime na atrakcijama Fun Parka Biograd, koje će dati sve od sebe da vas dobro zabave.

Uz pustolovine na atrakcijama Fun Park Biograd pripremio i igre bez granica, natjecanja koja će vas dobro nasmijati i zabaviti, a na nekima ćete moći osvojiti i poneku nagradu. Zarotirajte se još jednom na super adrenalinskom čekiću Tornadu, prohujite najbržim jadranskim brzincem Big Blue, pljusnite s Atlantisom u bazen, istražite opasne krivine na Alienu i krenite u svemirski dio parka. Odmah do njega smjestio se i čudesan Jurski svijet sa dinosaurima, a iz njega lako ćete preći u prerije Divljeg Zapada. Nakon prerija krenite u opasne vode piratskog zaljeva i okušajte se u piratskim bitkama ili posjetite Kuću straha. Čarolija Fun Parka Biograd leži upravo u tome da možete uskakati u razne pustolovine. Uz brojne vožnje čeka vas jedinstveno 7 D XD Dark Ride kino sa najrealnijim virtualnim pustolovnima u ovom dijelu Europe. I naravno mnoštvo igara u najbolje opremljenoj igraonici.

Ovoga puta čekaju vas i igre bez granica i najveći broj natjecanja do sada. Pripremite ekipu i krenite u super zabavan završni party sezone.

Zabava kreće već od 16 sati kada vas čeka završni pjenjak, a potom slijede potezanje konopa, obaranje ruku, zabavno trčanje sa bombonima i štafeta. Ne propustite niti završnu tombolu, možda osvojite i poneku nagradu za kraj ljeta! Za sve koji bi htjeli ponijeti i poneku uspomenu na ljeto i zabavu u parku tu je čudesna Škrinja sa blagom puna igračaka i suvenira u kojoj ćete sigurno pronaći neku lijepu uspomenu na zabavu i ljeto.

image
Fun Park Biograd
Promo
image
Fun Park Biograd
Promo

Program:

16.00 sati pjena party

17.30 sati igre bez granica - ispred bine

  • potezanje konopa
  • obaranje ruku
  • trčanje sa žlicom sa bombonima
  • štafeta

19.00tombola

19.30 lampioni

20.00 vatromet

image
Fun Park Biograd
Promo
image
Fun Park Biograd
Promo

Zatvaranje sezone Fun Park Biograd završiti će u velikom stilu uz lampione i vatromet koji će izvesti pirotehnički majstori -ekipa iz Mirnovca!

Ekipa Fun Parka Biograd zahvaljuje se svim posjetiteljima na odličnom provodu i super sezoni i poziva sve da još zajednički proslavite kraj ljeta na partiju za pamćenje!!!

https://www.funparkbiograd.com/ulaznice

https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 06:17