Ghetaldus optika s preuređenom poslovnicom u povijesnom središtu Varaždina izražava poštovanje optičkoj tradiciji ovog prekrasnog baroknog grada

 Ghetaldus promo

Više od stoljeća duga je tradicija optike u Varaždinu, a njezin značajni dio svakako je Ghetaldus optika koja će slijedeće godine obilježiti 60 godina poslovanja na istoj lokaciji u Gajevoj ulici broj 11.

image
Ghetaldus promo

Uoči 60-te obljetnice, Ghetaldus je napravio dodatni iskorak i odlučio se na preuređenje i modernizaciju ove poslovnice u centru grada, kako bi, uz već provjerenu stručnost i kvalitetu, ponudio prostor u kojem će se svi kupci osjećati ugodno i opušteno.

Nit vodilja u preuređenju poslovnice u Gajevoj 11, koja je nedavno otvorila svoja vrata, bila je objediniti u istom prostoru bogatu povijest grada Varaždina i tradiciju optičke djelatnosti s modernim asortimanom te vrhunskom kvalitetom usluge Ghetaldus optike.

image
Ghetaldus promo

Ovo je mjesto na koje dolaze ljudi ne samo iz Varaždina i okolice, već i iz cijele sjeverozapadne Hrvatske, znajući da će upravo ovdje dobiti kvalitetan i personalizirani savjet te stručna rješenja za sve nedoumice vezane uz svoj vid.

To je također mjesto sa širokim dioptrijskim asortimanom, kao ivelikom ponudom sunčanih okvira najpoznatijih svjetskih brendova, ali i s dodatnim uslugama koje upravo Ghetaldus čine jedinstvenom optikom:

- Poliklinika s iskusnim liječnikom oftalmologom

- Radionica koja slijedi tradiciju starih majstora – mjesto gdje će se popraviti i ono što je nepopravljivo

- Slušni odjel sa stručnjakom za namještanje i popravak slušnih aparata.

image
Ghetaldus promo

Ghetaldus u Gajevoj 11 je mjesto sa stručnjacima koji će riješiti sve dioptrijske probleme i ponuditi široki izbor okvira, ali i mjesto s dušom i emocijom koja počiva na stoljetnoj brizi za oči stanovnika - tradicija, kvaliteta i povjerenje od sada u novom modernom ruhu i za nove generacije.

Ghetaldus, vaše druge oči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. prosinac 2021 11:47