Godišnja zaliha vitamina D besplatno? Pogledajmo o čemu se radi u najnovijoj kampanji Natural Pharmaceuticalsa

VitaSolaris D3

 Natural Pharmaceuticals

Istraživanja pokazuju da čak 70% Hrvata pati od nedostatka vitamina D. To je tvar koja pruža vrijednu potporu ključnim aspektima našeg zdravlja, jačajući imunološki sustav, naše kosti, zube i druge dijelove tijela. To je razlog kampanje Natural Pharmaceuticalsa u kojoj je tvrtka do sada potpuno besplatno podijelila 320.000 kompleta koji sadrže 12-mjesečnu zalihu VitaSolaris D3, norveškog dodatka prehrani s vitaminom D. Nastavite čitati kako biste saznali kako možete nabaviti set za sebe.

Naša tijela obnavljaju razinu vitamina D na dva načina: proizvodnjom u koži kada dođe u dodir sa sunčevim zrakama ili apsorpcijom iz hrane. Jeseni i zimi nema dovoljno sunčanih dana, a temperature su obično niske

Koji su izvori vitamina D i koliko ga trebamo unositi?

Kako bismo svoje tijelo opskrbili dovoljnom količinom vitamina D, trebali bismo svaki dan pojesti otprilike 100 g jegulje, 200 g lososa ili 20 žumanjaka. Dakle, unos dovoljne količina vitamina D prehranom nije nemoguć, međutim na to utječe i relativno viša cijena ribe. S druge strane, 20 jaja naš želudac ne bi mogao podnijeti. Zašto čak 20? Odgovor je jednostavan: jedno jaje sadrži cca. 37 IU (međunarodne jedinice) vitamina D, dok se preporučeni dnevni unos za većinu ljudi kreće od 800 do 2000 IU. Starije osobe i osobe s prekomjernom težinom moguće trebaju čak i više od toga.

VitaSolaris D3 u odnosu na druge Vitamin D proizvode

Police trgovina pune su dodataka vitamina D. Dakle, po čemu se VitaSolaris D3 izdvaja iz gomile drugih sličnih proizvoda? Prije svega, bogat je vitaminom D3, koji je mnogo skuplji za proizvodnju od D2, a to je faktor koji obično čini suplemente znatno skupljima – dok je VitaSolaris sada dostupan besplatno.

Odakle proizvod dolazi također je jako važno. VitaSolaris D3 je proizveden u Norveškoj, što Natural Pharmaceuticals smatra garancijom kvalitete proizvoda. Jedna kapsula sadrži 2000 IU vitamina D, što lako pokriva preporučeni dnevni unos.

“Sve što trebate učiniti kako biste besplatno dobili godinu dana zalihe vitamina D je otići na www.vitamindbesplatno.hr i ispuniti brzi upitnik. VitaSolaris D3 će biti isporučen na vašu adresu za samo nekoliko dana.”

Kako preuzeti svoju 12-mjesečnu zalihu VitaSolaris D3?

Da biste besplatno dobili jednogodišnju zalihu vitamina D, jednostavno trebate otići na www.vitamindbesplatno.hr i ispuniti brzi upitnik. VitaSolaris D3 će biti dostavljen na vaš prag za samo nekoliko dana, a naplatit ćemo vam samo naknadu za dostavu - 19,90 kn.

Istodobno, Natural Pharmaceuticals jamči da proizvod daje besplatno, te da u ovoj ponudi nema "sitnog slova". Ovo je jednokratna dostava, a ne pretplata. Ponuda je ograničena na jednu 12-mjesečnu zalihu VitaSolarisa po kućanstvu.

Natural Pharmaceuticals: 2,5 milijuna kupaca diljem Europe!

Natural Pharmaceuticals, proizvođač VitaSolarisa i tvrtka koja stoji iza ove kampanje, posluje u Europi više od 10 godina. Proizvodi tvrtke prepoznati su i nagrađeni u Poljskoj: OmegaMarine Forte +, najpopularniji dodatak prehrani u asortimanu tvrtke, proglašen je Zdravom robnom markom 2020., dok je istu nagradu 2021. godine osvojio MemoreX.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:28