Godišnja zaliha vitamina D potpuno besplatno? Pogledajmo o čemu se radi u najnovijoj kampanji Natural Pharmaceuticalsa.

Istraživanja pokazuju da gotovo 70% Hrvata pati od nedostatka vitamina D. Vitamin D je tvar koja osigurava vrijednu podršku ključnim aspektima našeg zdravlja, jača imunološki sustav i čini naše kosti, zube i druge dijelove tijela jačima.
 Natural Pharmaceuticals/Godišnja zaliha vitamina D potpuno besplatno

Vitamin D je razlog zašto Natural Group ponovno vraća svoju kampanju putem koje je u srednjoj i istočnoj Europi do sada distribuirao više od 700 000 kompleta 12-mjesečne zalihe dodatka prehrani VitaSolaris D3, norveškog dodatka prehrani s vitaminom D Natural Pharmaceuticalsa, i to potpuno besplatno. Nastavite čitati da biste saznali kako možete dobiti vlastitu jednogodišnju zalihu.

Naša tijela razinu vitamina D obnavljaju na dva načina: proizvodeći ga u koži kada dođe u kontakt sa zrakama sunca ili apsorbirajući ga iz hrane. Ovo za Hrvate nije optimalna situacija budući da u jesensko-zimskoj sezoni u našoj zemlji nema dovoljno sunčanih dana, a temperature zraka su obično niske. Da stvar bude gora, naša opskrba masnom ribom, najboljim izvorom vitamina D, je vrlo oskudna.

Koji su izvori vitamina D i koliko bismo ga trebali konzumirati?

Da bismo opskrbili naša tijela dovoljnom količinom vitamina D, trebali bismo jesti oko 100 g jegulje, 200 g lososa ili 20 žumanjka svaki dan. Stoga dobivanje dovoljne količine vitamina D putem naše prehrane nije nemoguće, no cijene ribe to ne olakšavaju. Zašto čak 20 žumanjaka? Odgovor je jednostavan: jedno jaje sadrži oko 37 IU (međunarodnih jedinica) vitamina D, dok se preporučeni dnevni unos za većinu ljudi kreće od 800 do 2000 IU. Stariji i osobe s prekomjernom težinom mogu zahtijevati čak i više od toga.

VitaSolaris D3 ili drugi proizvod s vitaminom D

Police trgovina pune su dodataka prehrani s vitaminom D. Dakle, po čemu se VitaSolaris D3 ističe od gomile drugih, sličnih proizvoda? Prije svega, bogat je vitaminom D3, koji je mnogo skuplji za proizvesti od D2, a to je čimbenik koji dodatke prehrani obično čini znatno skupljima - dok je VitaSolaris dostupan besplatno.

Vrlo je važno i odakle dolazi proizvod kojeg konzumiramo. VitaSolaris D3 proizvodi se u Norveškoj te Natural Pharmaceuticals osigurava stalno praćenje kvalitete proizvoda. Jedna kapsula sadrži 2000 IU vitamina D, lako pokrivajući preporučeni dnevni unos.

„Da biste besplatno dobili godišnju zalihu vitamina D, sve što trebate učiniti je otići na www.vitaminbesplatno.hr i ispuniti kratki upitnik. VitaSolaris D3 bit će isporučen na vaš prag za samo nekoliko dana.“

Kako preuzeti svoju 12-mjesečnu zalihu dodatka prehrani VitaSolaris D3?

Da biste dobili godišnju zalihu vitamina D besplatno, jednostavno trebate otići na www.vitaminbesplatno.hr i ispuniti kratki upitnik. VitaSolaris D3 bit će isporučen na vaš kućni prag za samo nekoliko dana, a mi ćemo vam naplatiti samo trošak dostave od 2,49 EUR.

Istodobno, Natural Pharmaceuticals je odlučan u tome da se ovaj proizvod osigurava besplatno i da u ovoj ponudi nema „sitnih slova“. Ovo je jednokratna isporuka, a ne pretplata. Ponuda je ograničena na jedinstvenu 12-mjesečnu ponudu VitaSolarisa po kućanstvu.

image
promo/Natural Pharmaceuticals

Natural Pharmaceuticals: gotovo 3 milijuna kupaca i više od 10 godina iskustva u srednjoj i istočnoj Europi.

Natural Pharmaceuticals, proizvođač VitaSolarisa i tvrtka koja stoji iza ove kampanje, posluje u Poljskoj više od 10 godina. Za to vrijeme Natural je stekao povjerenje svojih kupaca u regiji srednje i istočne Europe. Čak je nagrađen certifikatom tvrtke prilagođene potrebama kupaca u Poljskoj (8 godina za redom). Upravo su u Poljskoj dodaci prehrani tvrtke Natural Pharmaceuticals dobili priznanje kao zdrava marka godine (2020. za OmegaMarine, 2021. za MemoreX – poljsku marku MemoComplex).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2024 13:00