Herbalife produljuje desetogodišnje partnerstvo kao Službeni nutricionistički sponzor Cristiana Ronalda

Cristiano Ronaldo ponovno je odabrao Herbalife za svog Službenog nutricionističkog sponzora. Tako se nastavlja odnos koji traje već deset godina, a u kojem je Herbalife ekskluzivni Ronaldov partner u vezi s proizvodima iz kategorije prehrane, wellnessa i sportske izvedbe.
 Herbalife Službeni nutricionistički sponzor Cristiana Ronalda

"Na početku nove ere u Herbalifeu presretni smo što će Cristiano biti uz nas u partnerstvu usredotočenom na posvećenost prehrani, fitnessu i najboljem mogućem životu," rekao je Michael Johnson, predsjednik i glavni izvršni direktor kompanije Herbalife.

Cristiano Ronaldo, koji uživa glas jednog od najboljih igrača svih vremena, u svojoj je karijeri osvojio 34 trofeja, između ostalih sedam naslova prvaka lige u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji, pet naslova UEFA Lige prvaka, četiri naslova FIFA Svjetskog klupskog prvenstva, UEFA Europsko prvenstvo i UEFA Ligu nacija. Isto tako je prvi igrač u povijesti koji je zabilježio pobjedu na pet uzastopnih Svjetskih prvenstava.

I osobno je osvojio je brojne nagrade: pet Zlatnih lopti, četiri europske Zlatne kopačke i dvije nagrade FIFE za najboljeg igrača. U svojoj službenoj seniorskoj karijeri za svoj klub i reprezentaciju postigao je više od 830 golova i rekorder je s najvećim brojem zadanih golova u povijesti muškog nogometa.

"Herbalife je važan dio moje prehrane usmjerene na izvedbu i već više od jednog desetljeća pomaže mi da živim najbolje što mogu," rekao je Cristiano Ronaldo. "Osobno i profesionalno sam povlašten što mogu pomoći drugim sportašima širom svijeta da shvate kako im proizvodi za prehranu mogu pomoći da postižu bolje rezultate."

Sportaši koje sponzorira Herbalife koriste proizvode Herbalife prije, tijekom i nakon treninga i utakmica. U okviru kontinuiranih napora na poboljšanju sportske prehrane i sportskih rezultata Herbalife je 2013. u suradnji s Cristianom Ronaldom predstavio proizvod Herbalife24® CR7 Drive, sportski napitak posebno osmišljen kako bi zadovoljio prehrambene potrebe svjetske nogometne legende i koristio sportašima svih kategorija širom svijeta. Liniju proizvoda za sportaše Herbalife24 koriste i konzumenti koji žele unaprijediti svoju izvedbu na sportskim terenima i izvan njih.

Herbalife je ponosan sponzor više od 190 sportskih natjecanja, timova i sportaša širom svijeta, koji su najbolji primjeri posvećenosti Kompanije zdravom, aktivnom načinu života uz kvalitetnu prehranu. Želite li saznati više o sportašima koje sponzorira Herbalife, posjetite https://iamherbalifenutrition.com/sponsored-athletes/.

O Herbalifeu

Herbalife (NYSE: HLF) je vodeća kompanija i zajednica za zdravlje i wellness, koja od 1980. mijenja živote ljudi svojim odličnim prehrambenim proizvodima i poslovnom prilikom za svoje nezavisne distributere. Svoje znanstveno utemeljene proizvode Kompanija nudi potrošačima u više od 90 zemalja preko poduzetnih distributera koji kupcima nude osobnu poduku o proizvodima i kroz podršku zajednice koja potiče kupce proizvoda da prihvate zdraviji, aktivniji način života kako bi živjeli najbolje što mogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:46