Hisense čuva svježinu namirnica

Hisense pure flat

Hisense stalno pokušava maksimizirati performanse hlađenja, imajući na umu potrebe potrošača. Bilo da se radi o prostoru, stilu ili posebnim značajkama koje tražite, Hisense ima asortiman koji pokriva sve, uključujući Total No Frost da više nikada ne morate brinuti o odmrzavanju, ugrađene dozatore vode za savršeno ohlađenu vodu i My Fresh Choice za vrhunsku kontrolu temperature, sve to uz vrlo atraktivan izgled.

image

Hisense hladnjak

Hisense Side by Side hladnjak

Side by Side hladnjak, upečatljiv je komad u svakom domu. Njegov izvanredan izgled, čiste linije i minimalistički izgled doprinijet će uređenju vaše kuhinje, čineći je još privlačnijom. Sa zamrzivačem od vrha do dna i hladnjakom pored njega, ovaj uređaj ima dovoljno prostora za pohranu svih vaših tjednih namirnica. Jedna od najvećih prednosti ovog hladnjaka je što možete odmah vidjeti sve u oba dijela. Total No Frost sprječava nakupljanje leda u oba dijela, održavajući zidove čistima stvara savršene uvjete za slobodnu cirkulaciju zraka. Zahvaljujući ugrađenom Multi Air Flow sustavu, sada hranu možete staviti na koju god policu želite, temperatura je ista u cijelom hladnjaku. Neki modeli imaju Metal Cooling, što znači da je stražnja stijenka hladnjaka obložena nehrđajućim čelikom, čime se osigurava daljnja optimalna distribucija hladnog zraka. Side by side hladnjak ima Fresh Crisper ladicu namijenjenu svježem voću i povrću s temperaturom malo višom od ostatka hladnjaka, održavajući ih svježima duže vrijeme. Napredni modeli imaju poseban Moisture Fresh Crisper gdje možete postaviti razinu vlažnosti ovisno o vrsti proizvoda koje želite pohraniti.

Pojedini modeli Hisense Side by side hladnjaka imaju dispenzer za led i vodu koji može biti s priključkom za vodu ili bez njega

image

Hisense hladnjak

.

Hisense Multidoor

Ovaj hladnjak omogućuje lakšu organizaciju i mnogo prostora u hladnjaku i zamrzivaču kao i u vratima hladnjaka pa je odličan odabir za obiteljski hladnjak. Uz trostruko zonsko hlađenje dio odjeljka zamrzivača možete jednostavno pretvoriti u hladnjak u trenu. Ima tri različita odjeljka s fleksibilnim temperaturama - hladnjak, zamrzivač i odjeljak My Fresh Choice, svaki sa svojim kontrolama. Zonu My Fresh Choice možete koristiti kao hladnjak za spremanje svježih sezonskih proizvoda u proljeće i ljeto, a zatim je pretvoriti u zamrzivač izvan sezone. Ova funkcija je korisna i kada vam treba više prostora u zamrzivaču za hlađenje kolača ili spremanje domaćeg sladoleda, pa je savršen za sve koji vole kuhati i eksperimentirati u kuhinji. Njegov Durable Inverter kompresor znači manje buke, brže zamrzavanje i visoku energetsku učinkovitost, što znači niže troškove. Također ima značajku Multi Air Flow koja osigurava konstantnu optimalnu temperaturu u cijelom hladnjaku, zbog toga će i hrana na stražnjem dijelu hladnjaka ostati svježa.

image

Hisense metal tech cooling

Hisense French door hladnjak

Hisense novi hladnjak s French door savršena je ravnoteža između stila i praktičnosti. Vrlo je popularan jer nudi hladnjak s dvostrukim vratima i ladicu zamrzivača na izvlačenje na dnu. Odličan izbor za ljude koji često kuhaju kod kuće jer u široki odjeljak hladnjaka mogu stati velike posude za kuhanje i pladnjevi s mesnim proizvodima. Hladnjak također dolazi s My Fresh Choice ladicom tako da ga možete prilagoditi svojim potrebama. Može se lako pretvoriti iz hladnjaka u zamrzivač s postavkama temperature od -20°C pa sve do +5°C, ovisno o tome što u tom trenutku želite pohraniti. Daje vam dodatnu fleksibilnost u odabiru načina pohranjivanja hrane ovisno o godišnjim dobima, zadržavajući dulje svježinu. Dual-Tech sustav hlađenja radi kroz cijeli hladnjak i zamrzivač. Osigurava različite razine vlažnosti u odjeljcima za hlađenje i zamrzavanje, istovremeno sprječava bilo kakvo miješanje mirisa i održava savršenu klimu u svakom dijelu hladnjaka.

Dizajniran je kako bi zadovoljio i najzahtjevnije korisnike. Zbog svog atraktivnog izgleda s ravnim dizajnom vrata, udubljenim ručkama i visokokvalitetnim materijalima ovaj hladnjak sa zamrzivačem savršeno se uklapa u svaku modernu kuhinju.

image

Hisense fridge

Hisense hladnjak s jednim vratima

Ovaj moderan i učinkovit Hisense hladnjak uklapa se u svaku kuhinju. Idealno je rješenje za one koji vole puno svježe hrane poput povrća, mesa, ribe i mliječnih proizvoda. Postoje dvije ladice s idealnom temperaturom, Fresh Crisper za svježe proizvode i Cool Fresh Box s temperaturom oko 0 ℃ i idealnim dizajnom kontrole vlažnosti za pohranu ribe i mesa. Multi-adjustable police omogućuju promjenu visine police, prema veličini hrane koju želite spremiti. Na taj će način sve velike boce, staklenke ili visoki kolači savršeno stati u hladnjak.

Svi se hladnjaci mogu pohvaliti pouzdanim radom i fleksibilnom unutrašnjosti s mnogo mogućnosti za pohranu namirnica. Hisense hladnjaci dostupni su u velikom rasponu koji uključuje različite kapacitete, oblike, veličine, dizajn, ali i cjenovni raspon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 04:18