TURISTIČKA SEZONA

HTZ i HAC uvalom Sakarun uljepšali naplatu Lučko

Sakarun Lučko
 Promo

Ovogodišnja turistička sezona započela je bolje od očekivanog. Velik broj inozemnih turista odabrao je upravo našu zemlju kako bi proveli najbolje dane u godini - svoj godišnji odmor i to nakon duge zime i proljeća provedenih u epidemiološkim mjerama.

Kako bi našim korisnicima putovanje učinili što ugodnijim i privlačnijim, u zajedničkoj suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom željeli smo prenijeti dio prirodne ljepote Hrvatske na naplatnu postaju Lučko. Zgrada naplatne postaje Lučko, koja je svih ovih godina bila isključivo u funkciji operative naplate cestarine od prošlog tjedna postala je projekcija prekrasne uvale Sakarun. Kako je Lučko svim turistima početna točka prema obalnim destinacijama, vjerujemo da smo ovim vizualom korisnicima učinili i oku ugodan start na autocesti i pokazali barem djelić ljepota predivne Hrvatske.

Svima nam je u cilju da turistička sezona traje što dulje, s toga smo poduzeli niz aktivnosti. I ove godine smo na našim odmorištima putem informativne kampanje poslali poruku o važnosti odgovornog ponašanja i vožnje tijekom putovanja. Također, pozivamo sve korisnike koji još nisu u sustavu ENC-a da to učine što prije, jer kupnjom ENC uređaja cestarinu mogu platiti beskontaktno, a usput ostvaruju značajan popust na cestarinu.

#DriveResponsibly #ArriveSafely #CroatiaFullOfLife #SafeStayinCroatia

image
Sakarun Lučko
Promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:19