Huawei je lansirao mnoštvo novih proizvoda: Saznajte koji dolaze na hrvatsko tržište

Rezime Istanbulskog eventa s direktorom Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku - Xu Dongom

Huawei Istanbul Event

 Ilginerarslanyanmaz/

Na nedavno održanom eventu u Istanbulu, tehnološki div Huawei je još jednom pokazao kako ne odustaje od snažnog razvoja i ulaganja u napredna rješenja i inovacije za sve kategorije pametnih uređaja i proizvoda. Događanje koje je pratio slogan "See the bigger picture" donijelo je prezentaciju zaista inovativnih uređaja kao i cjelovitih hardverskih i softverskih rješenja koji su samo potvrda da Huawei apsolutno stoji iza svoje razvojne strategije i ulaže i u nove linije poslovanja kao što je B2B segment.

image

Huawei Istanbul Event

Emre Durmus 5363286757/

Najviše pozornosti je na sebe privukao Mate Xs 2, flagship model koji kao najtanji sklopivi telefon na tržištu, osim dizajnom oduševljava i ostalim impresivnim performansama. Osim Mate Xs 2, predstavljeni su i modeli serije nova – Y70 i Y90 koji donose optimalan omjer cijene i kvalitete sukladno potrebama prosječnog korisnika. Prijenosna računala serije MateBook još jednom redefiniraju poimanje klasičnog laptopa i donose puno bolje korisničko iskustvo svim zaposlenima koje nemaju klasični uredski posao. Spomenuli bi i prvi Huawei E – ink tablet MatePad Paper kao i bežične slušalice FreeBuds Pro 2 koje već sad skupljaju visoke bodove na recenzijama.

image

Huawei Istanbul Event

Ilginerarslanyanmaz/

O svim prikazanim uređajima razgovarali smo s Xu Dongom, direktorom Huawei Consumer Business Group za Hrvatsku.

Intervju pogledajte na video linku ili u skraćenom formatu u nastavku teksta.

Koji su to novi telefoni koje je Huawei predstavio u Turskoj?

Tema događaja u Turskoj bila je moderan način života. Predstavljen je velik broj uređaja, od kojih bi istaknuo Mate Xs 2, najtanji sklopivi telefon u svijetu koji nam pomaže da u polju sklopivih telefona budemo broj 1 u svijetu. Mate Xs 2 je savršen izbor za korisnike koji često rade s nogu ili u pokretu i treba im brz pristup mailu i dokumentima. Telefon sadrži veliki ekran pa je stoga praktičan, a između ostalog još ga krase i dugotrajna baterija, velika memorija te neprekidno glatko korištenje pa na taj način svim korisnicima olakšava život.

image

Xu Dong

Istovremeno, predstavljeni su i nova Y70 te Y90 koje krasi savršen omjer cijene i značajki. Ovi uređaji, bazirani na istraživanju korisničkih potreba i ponašanja, jako dobro balansira cijenu i značajke.

Kako do aplikacija na tim telefonima?

Jednostavno, kao i kod drugih telefona. Sve neophodne aplikacije dostupne su u AppGallery trgovini i Petal Search pretraživaču koji korisniku pomaže pronaći ono što treba. Razumijemo da su aplikacije vrelo važan aspekt korisničkog iskustva pa smo zato razvili brza rješenja te i dalje investiramo u taj segment.

image

Huawei Istanbul Event

Ilginerarslanyanmaz/

Novosti iz kategorije osobnih računala?

Kao što znate, Huawei je ušao u područje osobnih računala tek prije 3 godine i naš je fokus sve više usmjeren na to područje.

Što donosi novi Huawei MateBook D 16 laptop?

Značajka Multi-Screen Collaboration, funkcija s kojom se jednostavno prebacuju podaci s telefona na laptop i obrnuto s laptopa na telefon. Laptop je najbolji izbor za ljude sa specifičnim potrebama primjerice kada trebaju pokazati kreativne podatke publici ili kada trebaju crtati i unositi podatke rukom.

Mogu li se unositi podaci putem touch screena?

Da, kao i prezentirati podatke sa smartphonea pa čak i kontrolirati laptop putem smartphonea.

Kako se povezuju pametni telefon i računalo?

Vrlo jednostavno, mi to zovemo Huawei Share OneHop veza. Kada korisnik prisloni pametni telefon na laptop oni se povežu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2022 20:15