Huawei nova 9 pametni telefon dostupan u prednarudžbi uz vrijedan poklon

Prednaručite Huawei nova 9 telefon do 1. studenog 2021. i na dar ćete dobiti Freebuds 4 slušalice
 Huawei

Prošlog tjedna u Europi je lansiran Huaweijev najnoviji pametni telefon – Huawei nova 9, a već je dostupan i kod nas u prednarudžbi uz odličnu pogodnost za sve korisnike. Korisnici koji prednaruče ovaj pametni uređaj od 21. listopada do 1. studenog dobit će poklon u vrijednosti od 1199 HRK – Huaweijeve najnovije FreeBuds 4 slušalice. Dodatno, postojeći korisnici tijekom perioda prednarudžbe mogu ostvariti i pravo na besplatnu zamjenu zaslona u slučaju njegovog oštećenja u idućih 12 mjeseci.

image
Huawei

Pametan telefon kreiran za vas - Huawei nova 9

Nove tehnologije su ključni element Huawei nova serije pametnih telefona. Tako Huawei nova 9 dolazi s prekrasnim, zakrivljenim zaslonom koji podržava brzinu osvježavanja zaslona do 120 Hz i brzinu reagiranja od 300 Hz, jakim procesorom te dugotrajnom baterijom s impresivnim punjenjem sa 66W Huawei SuperCharge tehnologijom (punjač dolazi uz uređaj). Sve ove značajke ovaj pametni telefon čine idealnim za suvremene korisnike s užurbanim načinom života.

image
Huawei

Kamera za najvažnije trenutke - čak i u mraku

Huawei nova 9 pametni telefon sadrži posebne načine rada dnevnog, ali i noćnog fotografiranja. Dolazi sa sustavom kamera Ultra Vision koji uključuje glavnu kameru RYYB Ultra Vision od 50 MP s 1/1,56-inčnim senzorom koji osigurava visoku osjetljivost na svjetlo za snimanje fotografija visoke kvalitete, 8MP ultraširokokutnu kameru, 2MP dubinsku kameru, 4 cm makro kameru i 32 MP prednju kameru, što znači da fotografija visoke rezolucije može nastati u bilo koje doba dana i noći.

image
Huawei

Huawei nova 9 jednako dobro i snima video uratke noću. Sa značajkama Extreme Night Shoot i Night Selfie Video, snimati se može u mraku s prednjom i stražnjom kamerom u 4K rezoluciji. Kamere također sadrže AIS stabilizaciju za snimanje videa. Stražnja kamera podržava i snimanje usporenih videozapisa (Slow-Motion funkcija) i videozapisa s ubrzanjem (Time-lapse funkcija).

image
Huawei

Estetika prije svega

Huawei nova 9 je odličan spoj performansi i pristupačnosti s vrlo lijepim dizajnom dostupnim u dvije predivne boje – plavoj i crnoj. Prednja i stražnja strana telefona blago su zakrivljene, zbog čega se doima tanjim i ugodnijim za korištenje. S debljinom od samo 7,77 mm i težinom od približno 175 grama, nova 9 je tanak i vrlo praktičan pametni telefon.

Nevjerojatno dugo trajanje baterije

Huawei nova 9 ima bateriju kapaciteta 4300 mAh kojoj je potrebno samo 38 minuta da se napuni do 100%. Ovaj pametni telefon koristi metodu sustavnog smanjenja energije pa tako baterija osigurava iznimnu dugovječnost. Korisnicu mogu bezbrižno uživati u filmovima, glazbi, videopozivima i online igrama. Zahvaljujući Snapdragon 778G 4G čipsetu te naprednim Huawei sustavom za hlađenje i AI tehnologijom ovaj pametni telefon pruža snažne performanse i odlično korisničko iskustvo u radu i u opuštenim trenucima.

image
Huawei

Preporučena maloprodajna cijena Huawei nova 9 pametnog telefona je 3.899,00 HRK, a prednaručiti ga možete već danas kod ovlaštenih prodajnih partnera. Uređaj dolazi u dvije boje – Starry Blue (plavoj) te Black (crnoj). Više detalja pronađite na Huawei forumu.

image
Huawei

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:35