TZG HVAR NASTAVLJA USPJEŠNU PROMOCIJU NA AMERIČKOM TRŽIŠTU

Hvar i dalmatinski otoci na 6 mjestu najboljih otoka u Europi!

promo 
 Jakša Kuzmičić

U ovoj izazovnoj turističkoj godini, kada nam je bio cilj promovirati Hrvatsku kao sigurnu destinaciju i želja da ostvarimo što bolje turističke rezultate ugledni američki mjesečni časopis Travel+Leisure ( 3,360,589 mjesečnih čitatelja ) visoko je pozicionirao otok Hvar na listu TOP 20 najboljih europskih otoka.

Hvar je zaslužio istaknutu poziciju u društvu otoka Mílos, Folegandros i Santorini (Grčka), Madeira (Portugal), Sicilije (Italija), i drugih.

Uredništvo magazina Travel+Leisure, koji je, uz National Geographic Traveler i Conde Nast Traveler, jedan od najutjecajnijih časopisa za putovanja na svijetu, odlučilo je sastaviti ovu listu od 20 otoka, ističući kako je na Hvaru moguće upoznati bogatu povijest i kulturu, kušati poznata hvarska vina te odsjesti u vrhunskom smještaju.

image
promo
Jakša Kuzmičić

Petar Razović, direktor Turističke zajednice grada Hvara naglašava kako je i ovoga puta Hvar kao destinacija prepoznat po širini svoje ponude i najvišim turističkim kriterijima koje nudi posjetiteljima!“. Dodaje kako je ovom priznanju uvelike pomogao projekt Safe stay in Croatia, Ministarstva turizma i sporta, te da su turisti iz Sjedinjenih Američkih Država u srpnju i kolovozu u ukupnoj strukturi ostvarenih dolazaka i noćenja zabilježili rezultate slične 2019. godine

https://www.travelandleisure.com/worlds-best/islands-in-europe

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:18