Idealan poklon ove sezone - novi osmijeh! U Ortoimplant Dental Spa klinici vratite osmijeh sebi i svojim bližnjima

Vaše bližnje muči bezubost? Iako glume da je sve u savršenom redu, primjećujete kako izbjegavaju određenu hranu, a nerijetko se požale i da ih žulja proteza?
Klinika Ortoimplant Dental Spa

Vratite im samopouzdanje, ali i široki osmijeh na lice. Ortoimplant Dental Spa klinika ima rješenje.

Bez obzira jesu li u pitanju članovi obitelji ili bliski prijatelji s dentalnim problemima, želite im pružiti nezaboravno iskustvo koje će zauvijek pamtiti i pokloniti im nevjerojatan poklon koji će im znatno popraviti kvalitetu života. Ne razmišljajte dvaput - novi, lijepi i čvrsti zubi su baš ono što im treba.

Tim vrhunskih implantoloških stručnjaka predvođen dr. Zdenkom Trampušem najnaprednijim metodama uklanja sve vaše dentalne poteškoće.

image
Klinika Ortoimplant Dental Spa

Uz inovativnu Zygoma All-On-4 metodu koju je upravo dr. Trampuš uveo u hrvatsku kliničku stomatologiju, klinika Ortoimplant Dental Spa je specijalizirana i za ostale metode rješavanja bezubosti kao što su All-on-4 - digitalno navođena ugradnja zubnih implantata, ili pterigoidni implantati pri kojima se iskorištava preostala čeljusna kost kao sidrište za implantate.

Najbolje će vam o kvaliteti usluge posvjedočiti oduševljeni pacijenti koji u kliniku Ortoimplant Dental SPA dolaze iz cijele Hrvatske, ali i svijeta.

Anet Dan je u Zagreb doletjela iz Petah Tikve u Izraelu.

image
Anet Dan

"Čim sam kročila u kliniku Ortoimplant Dental SPA, svi su me dočekali prisno i nasmijano. Doktor Zdenko Trampuš me pristojno dočekao i uvjerio da će moje iskustvo ovdje biti ništa osim ugodno. S time na umu, preporučila bih kliniku Ortoimplant Dental SPA jer su oni promijenili moju sliku o stomatolozima nabolje!"

Zagrepčanka Anica Karamatić je također imala samo riječi hvale za uslugu i osoblje.

image
Anica Karamatić

"Već na prvom pregledu oduševila sam se opremljenošću i osobljem klinike. Za svaku pohvalu je to sto se sve može obaviti na jednom mjestu. Detaljno mi je objašnjen plan terapije. Napokon da se kod stomatologa osjećam ugodno."

Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni. Naručite sebe ili vaše najmilije putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite na +385 99 4803 700. Javit će vam se simpatični gospodin Daniel i rado odgovoriti na sva vaša pitanja!

Strah od boli spriječava vaše najbliže da se podvrgnu dentalnim zahvatima i tako poprave osmijeh?

Medicina je toliko napredovala da je bol danas već stvar prošlosti. Čak i za one najplašljivije postoje opcije za brz i uspješan zahvat - od lokalne anestezije sve do sedacije. Ortoimplant Dental Spa je prva klinika registrirana za anesteziologiju pa vam je jasno da su pacijenti u najboljim mogućim rukama. Tko kaže da nije moguće utonuti u svijet snova i probuditi se s novim besprijekornim osmijehom?

Ortoimplant Dental Spa je posebna klinika na hrvatskom stomatološkom nebu upravo zbog vizionarskog Spa koncepta kroz koji je pacijentima uz stomatološku uslugu pruženo i opuštajuće wellness boutique iskustvo.

image
Klinika Ortoimplant Dental Spa
image
Klinika Ortoimplant Dental Spa

Vi ili vaši najbliži bit će njegovani od glave do pete prije i nakon stomatološkog tretmana Spa metodama kao što su masaža, aromaterapija, terapija kisikom... Spa tretmani su popularan način uklanjanja stresa povezanog s odlaskom stomatologu, a svi zaslužuju ovaj jedinstveni spoj medicine i wellnessa.

Prvi pregled potpuno je besplatan, a uključuje dijagnostički pregled koji se sastoji od snimanja RTG ortopantomogram, CBCT te izrade plana terapije koji se pacijentu detaljno prezentira.

Za veličanstven osmijeh u kratkom roku - klinika Ortoimplant Dental Spa je vaš najbolji izbor! Ovih blagdana sebi ili svojim bližnjima podarite poklon koji uistinu mami osmijeh na lice!

Na prvi, besplatni pregled, naručite sebe ili svoje bližnje putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite na +385 99 4803 700 i saznajte od gospodina Daniela i sve što vas dodatno zanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:10