NAGRADNA IGRA JUTARNJEG LISTA

Igraj i osvoji KIA SPORTAGE!

Od ponedjeljka 16. kolovoza starta nagradna igra u Jutarnjem listu u kojoj će najsretniji čitatelj osvojiti automobil – novu Kiju Sportage!
Nagradna igra: Osvoji novu KIA Sportage!

Put do Kije Sportage sasvim je jednostavan: trebate skupiti samo 10 kupona koji će biti objavljeni u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista od 16. kolovoza do 25. kolovoza.

Nakon što ste skupili svih 10 kupona ili 9 kupona i joker kupon (izlazi 26. kolovoza), sve što trebate učiniti je da ih pošaljete na adresu: PP 210, Za nagradnu igru Jutarnjeg lista, 10001 Zagreb. Javno izvlačenje održat će se 2. rujna, a ime sretnog dobitnika bit će objavljeno u Jutarnjem listu 4. rujna.

Automobil koji će usrećiti najsretnijeg čitatelja je Sportage Black Design LED koja ovaj uspješan model uljepšava atraktivnim crnim vanjskim detaljima.

Emilio Herrera, izvršni direktor u Kia Motors Europe, rekao je: “To je prvi Black Design model u Europi koji će vizualnim uljepšanjima dodatno povećati privlačnost Sportagea i ponuditi još jednu opciju personalizacije. Sportage je jedan od naših najprodavanijih modela u Europi i predstavlja najvrjednije vrednote brenda Kia – odličan dizajn, inovativne tehnologije i vrhunsku kvalitetu.”

Nova ograničena serija opreme dodaje atraktivne sjajne crne dodatke vanjštine, uključujući novu masku, ukrasne rubove i krovne nosače

Sportage Black Design LED zadržao je elegantan dizajn uobičajenog Sportagea, dok je unaprijeđen ekskluzivnim dodacima crne sjajne boje koji autu daju dinamičan novi izgled. To su između ostalog drugačija motorna maska i otvori za zrak, prednji i stražnji ukrasni pokrov podvozja, nova prednja svjetla, prednja svjetla za maglu te krovni nosači crne sjajne boje. Pored toga ova izvedba ima i crne sjajne bočne pragove.

Sportage Black Design LED je sprijeda i straga dobio i novi zatamnjeni logotip Kia, dok je srebrni natpis ‘Sportage’ – također zamijenjen crnim sjajnim slovima – sada rastegnut preko središnjeg dijela prtljažnih vrata. 17-inčni aluminijski naplatci također su crni, sa zatamnjenim logom Kia u središtu naplataka i s ručicama vrata u boji karoserije umjesto dosadašnjih kromiranih.

Na raspolaganju sedam boja karoserije

Ograničena serija modela kupcima će nuditi 7 boja karoserije skladnih s tamnijim dodacima čime dočaravaju agresivniji izgled. To su crna (Pearl Black), dvije bijele (Deluxe White, Casa White), dvije srebrne (Lunar Silver, Penta Metal), crvena (Infra Red) i plava (Blue Flame). U kabini je Sportage Black Design LED dobio premium tekstilne presvlake te kožom presvučeni upravljački obruč, ručicu mjenjača i naslone za ruke u vratima. Na nekim tržištima u ponudi će biti i presvlake od prave ili umjetne kože.

Bogata standardna oprema za još više udobnosti i sigurnosti

Sportage Black Design LED kupcima nudi visoku razinu opremljenosti. Po pitanju udobnosti i sigurnosti, standardno nudi električno podešavanje vozačevog sjedala u lumbalnom dijelu, električno pomicanje bočnih ogledala s LED osvjetljenjem prekidača, automatsko djelovanje brisača i automatsko zatamnjivanje retrovizora u kabini, dvozonski klima uređaj te prednje i stražnje parkirne senzore.

Na propustite od ponedjeljka 16. kolovoza skupljati kupone i postati sretni vlasnik/ca vrhunskog automobila KIA SPORTAGE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:20