Imaju vrhunski tim, najnoviju tehnologiju i paket dobrodošlice pun iznenađenja. Provjerite sami

 Dentus Perfectus

Dentus perfectus moderna stomatološka ordinacija smještena je u samom središtu Zagreba u naselju Savica, na adresi Lastovska 12/a. U ordinaciji ćete pronaći posvećeni tim stomatologa. Pacijentima nude najbolju dentalnu skrb, uvijek u korak s novim tehnologijama. Za sve pacijente koji strahuju od odlaska zubaru i koji su tijekom godina stekli negativna iskustva ovo je prilika da započnu novo poglavlje brige o zubima. Dopustite dinamičnom timu da vas bezbolno dovede do zdravih zubi i novog osmijeha. Vrijeme je da pobijedite strah od zubara. Lijep i zdrav osmijeh može učiniti puno za vaše samopouzdanje. U Dentus perfectus ordinaciji dobivate skrb kakvu zaslužujete, uz vrhunske rezultate. Tako u ponudi stomatoloških usluga možete pronaći veliku paletu usluga na jednome mjestu. Želja da se poboljša oralno zdravlje pacijenata, podredila je ordinaciju potrebama pacijenata. Termine pregleda prilagođava se kako vam odgovara. Opušten pristup uvijek ostavlja prostora za odgovore na sva pitanja i nedoumice. Zahvaljujući znanju i pristupu novim tehnologijama, nastojimo očuvati svaki zub. Zaboravite na strah od zubara! Vrijeme je za stomatologiju novog doba. Dentus perfectus priča započinje povjerenjem.

image
Dentus Perfectus

Upoznajte profesionalni tim uvježbanih stručnjaka za stomatologiju. Dentusov tim stomatologa čine uvijek nasmijani i prijateljski raspoloženi Dr. Vedran Šebečić i dent.asist. Ana Marija Kelečić. Pristupačan tim s dugogodišnjim iskustvom, ponosno zagovara zdrav i funkcionalan osmijeh. Dr. Šebečić već desetak godina pacijentima nudi cjelokupnu skrb o zubima na jednome mjestu zahvaljujući modernoj tehnologiji. Ordinacija je stvarana po potrebama pacijenata. U svakom trenutku razmišljalo se o udobnosti pacijenta. Dr. Šebečić je iznimno nježne ruke i strpljiv. Spreman je upoznati pacijente sa svim detaljima zahvata, alternativama i razvojem događaja. Pacijentima je na raspolaganju rentgen uređaj za potvrdu dijagnoze. Rentgenske snimke bilježe se u karton svakog pacijenta. Za nježan pristup zaslužna je asistentica Ana. Pristupačnost asistentice Ane Marije pratit će vas od samog ulaska u ordinaciju. Brižan tim svojim radom i veselim duhom svakodnevno ispunjava želje pacijenata. Ono najbitnije, veliku pažnju i brigu posvećuje strahovima i brigama pacijenata. Zdrava rutina i redovna briga o zubima počinje od najranijih dana. Stoga se njeguje stav da roditelji prenose brigu o zubima i na najmlađe. Ukoliko vaši najmlađi strahuju od posjete zubara, vrijeme je da posjetite Dentus perfectus ordinaciju.

Posjet stomatološkoj ordinaciji uvjerit će vas u vrhunske stomatološke usluge. Dijagnostika, estetski zahvati, izbjeljivanje, liječenje zuba, implantologija i protetika samo su neke od dostupnih usluga u ordinaciji. Uz mogućnost rentgenskog snimka, postavljanje dijagnoze nikad nije bilo brže i sigurnije. “Stalnim edukacijama, konstantnim usavršavanjem znanja i stečenim iskustvom bezbolno, brzo i efikasno rješavamo nastale probleme. Za svaki problem nudimo najprihvatljivije rješenje. Omogućit ćemo vam da postignete željeni izgled osmijeha u kratkom roku.“ Rado se savjetuje pacijente o tome je li izbjeljivanje zubi štetno ili koju vrstu izbjeljivanja odabrati. Izbjeljivanjem u ordinaciji pod nadzorom stručnjaka postiže se brži i sigurniji rezultat od izbjeljivanja kod kuće. Na taj način, vidljiva je velika učinkovitost tretmana u osjetno kraćem vremenu. Savjetovanje pacijenata svakodnevno ide od najjednostavnijih i najčešće postavljenih pitanja poput onog koju četkicu za zube odabrati pa sve do teže problematike primjerice periimplantitis kod pušača.

image
Dentus Perfectus

Dentus perfectus stručni tim stomatologa nastoji postići najbolje rezultate ranom dijagnostikom i pravovremenom sanacijom. Individualnim i nježnim pristupom nastoji se pronaći najmanje invazivno rješenje. Pritom se pacijentima omogućava kompletna njega na jednome mjestu. Novi pacijenti svakodnevno dijele svoje pozitivno iskustvo i prepoznaju vrhunsku stomatološku uslugu. Ukoliko želite saznati više o Dentus perfectus stomatološkoj ordinaciji pronađite paket dobrodošlice i naručite se na prvi pregled. Pridružite se Dentus perfectus zajednici zadovoljnih pacijenata!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:02