Imaš li scenarij za suočavanje s neizvjesnošću?

Razina neizvjesnosti s kojima se lideri danas susreću iziskuje novi pristup strateškom planiranju.
Cotrugli promo

Kada je riječ o donošenju odluka u organizaciji, svaka od njih donosi se s određenim stupnjem neizvjesnosti. Sposobnost lidera da donosi odluke u skladu s različitim stupnjevima neizvjesnosti ključna je za ukupni uspjeh organizacije. Prilikom odlučivanja, moguć je širok raspon mogućih ishoda koji podliježu nepredviđenim događajima. No, znači li to da su svi napori u predviđanju bezuspješni? Postoji li način kako usavršiti sposobnost upravljanja nesigurnošću?

Interaktivno predavanje Confronting Uncertainty“

Ekonomski stručnjak i profesor, dr. Anthony J. Evans, ponudit će rješenje za ova pitanja kroz interaktivno predavanje Confronting Uncertainty“ na kojem ćete imati priliku naučiti više o metodi planiranja scenarija i drugim načinima uspješnijeg rješavanja problema u uvjetima neizvjesnosti. Predavanje će se održati u sklopu Experience E/MBA programa koji je namijenjen svima koji razmišljaju o upisu MBA programa.

Jednodnevni besplatni program koji će se odviti po hibridnom modelu organizira COTRUGLI poslovna škola, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 28. rujna 2021. putem ovog linka. Ovo je izvrsna prilika da provjerite zašto je COTRUGLI prvi izbor za profesionalnu edukaciju i razvoj networkinga poslovne zajednice diljem jugoistočne Europe! Svi sudionici ostvarit će upisnu pogodnost kojom se školarina za odabrani MBA program umanjuje za 20%.

Vodeća poslovna škola sa širokom mrežom kontakata

COTRUGLI poslovna škola profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Škola okuplja više od 2300 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Ova akreditacija polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika. Jedna od najvećih prednosti pohađanja MBA programa je prilika da se povežete s talentiranim istomišljenicima. To ne dovodi samo do cjeloživotnih prijateljstva, već i do novih poslovnih iskustva i potencijalne buduće suradnje u radnom okruženju. „Biti okružen ambicioznim profesionalcima ne znači samo da ćete biti motiviraniji dati sve od sebe, već i to da biste mogli upoznati svog sljedećeg poslovnog partnera“, tvrdi Sanja Rossi (Event and Activation Marketing Consultant u Rossi Consulting), alumni 4. generacije International MBA programa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:03