Inovativni Samsung The Freestyle prenosivi projektor dostupan za prednarudžbu uz super poklone

The Freestyle projektor krasi premium dizajn, a njegove značajke donose vrhunsko korisničko iskustvo i veliku dozu zabave
 Samsung

The Freestyle – inovativni prenosivi projektor tvrtke Samsung Electronics, nedavno je predstavljen na CES 2022, a ujedno je i prvi projektor takve vrste. Uređaj sadrži elegantan i lagan dizajn, donosi brojne značajke za kvalitetnu reprodukciju omiljenog video i audio sadržaja, a uz to korisnicima omogućava veliku dozu zabave bez obzira gdje se nalazili. U Hrvatskoj su danas otvorene i prednarudžbe za The Freestyle prenosivi projektor po maloprodajnoj preporučenoj cijeni od 7.499 HRK, a uz njega na poklon dobivate zaštitnu masku za Freestyle i tablet Galaxy Tab A8 3+32 GB Wifi (do isteka zaliha poklona).

image
Samsung

Kompaktan i lagan dizajn

The Freestyle predstavlja revolucionarni projektor koji korisnicima osigurava potpunu slobodu prilikom njegovog korištenja. Ovaj simpatični uređaj teži svega 830 grama i stane na dlan svačije ruke, a zbog svoje napredne tehnologije može biti projektor, pametni zvučnik, ali i ambijentalno osvjetljenje u jednom. Krasi ga jednostavan i elegantan dizajn zbog kojeg će se uklopiti u svaku prostoriju ili lokaciju – od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje ili vanjske terase, dok njegovo postolje omogućava rotaciju do 180 stupnjeva pa će korisnici svoj željeni sadržaj moći prikazivati gdje god požele – na stolovima, podovima, zidu ili čak na stropu.

image
Samsung

Najkvalitetniji audio i video sadržaj

Inovativni The Freestyle donosi brojne značajke koje podižu kvalitetu reprodukcije poput automatskog izjednačavanja (auto-keystone) i niveliranja (auto-level). Zahvaljujući ovim značajkama uređaj osigurava proporcionalni prikaz što znači da pod bilo kojim kutom može automatski prilagoditi svoj zaslon i to za bilo koju površinu. Osim toga, sadrži i automatski fokus (auto-focus) za besprijekorno čist prikaz. Ovo malo prijenosno čudo ima podršku za Smart TV što korisnicima pruža različite opcije – od streaminga, zrcaljenja te emitiranja omiljenih filmova, serija ili sadržaja s pametnih telefona, a ujedno je i prvi projektor na svijetu certificiran od strane velikih globalnih OTT partnera za vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja.

image
Samsung

Neograničena doza zabave

Uz The Freestyle prijenosi projektor ne postoje granice jer ga korisnici mogu ponijeti sa sobom i koristiti u hodu, a uz to donosi neograničenu količinu zabave. Projektor je odličan suputnik za putovanja, druženja s obitelji i prijateljima ili za kreiranje intimne atmosfere u vlastitom domu. Zahvaljujući ambijentalnom načinu rada te prozirnom poklopcu leće, omogućava kreiranje svjetlosnih efekata, dok istovremeno može preuzeti ulogu pametnog zvučnika koji analizira glazbu i prema njoj projicira vizualne efekte. Osim tradicionalnog spajanja na zidni utikač za struju, uređaj je kompatibilan i s eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više pa će korisnici moći nesmetano uživati u svim mogućnostima koje nudi The Freestyle projektor.

image
Samsung

The Freestyle projektor od sada je dostupan za prednarudžbe u Hrvatskoj po cijeni od 7.499 HRK, a na poklon dobivate zaštitnu masku za Freestyle i tablet Galaxy Tab A8 3+32 GB Wifi (do isteka zaliha poklona).Dodatne informacije o prednaružbi možete pronaći na linku.

Za više informacija o samom uređaju posjetite https://www.samsung.com/hr/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:29