Instar Black Week

Poslovica kaže da tko čeka, taj i dočeka …

Black Week Bomba

Instar Informatika, jedan od najboljih tehno shopova u Hrvatskoj po mišljenju vas kupaca, kreće sa svojim Crnim tjednom gdje će mnogi lovci na popuste doći na svoje. Čekaju vas sniženja do čak 60%, od laptopa, mobitela, računala, e-prometala, igara, periferije i ostale prateće opreme bez koje je danas teško zamisliti svakodnevni život, poslovanje i učenje. Znate da dobre stvari u Instaru traju dulje nego drugdje, tako da ni ovaj put neće biti iznimka – Instar Black Week traje od 19. do 29.11. ili do isteka ograničenih zaliha.

Kako bi svim kupcima osigurali bezbrižan shopping te gužve po Instar poslovnicama sveli na minimum, artikli s 'Instarovog Crnog tjedna' mogu se kupiti isključivo online putem sigurnog Instar webshopa s dostavom na vaš kućni prag ili uz osobno preuzimanje u jednoj od naših poslovnica u Zagrebu, Zadru, Splitu i Rijeci. U slučaju bilo kakvih pitanja budite slobodni kontaktirati nas putem telefona ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Broj artikala na Crnom tjednu je vrlo ograničen, stoga vas molimo da reagirate brzo ukoliko se želite domoći vašeg komada tehnologije. Kompletnu ponudu potražite OVDJE.

Instar Informatika – kvaliteta i performanse bez kompromisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:19