promo

Instar seli na novu lokaciju u Zadru uz još bogatiju ponudu

Instar informatika, jedan od najvećih domaćih retailera računalne opreme, 5.5.2022. seli na novu lokaciju u City Galleriu u Zadru, gdje će proširenim asortimanom kvalitetne opreme i vrhunskom uslugom odgovoriti na sve potrebe i najzahtjevnijih zaljubljenika u tehnologiju.

INSTAR TEHNO CENTER

Kao i u ostalim poslovnicama diljem Hrvatske, Instar je Zadrane oduševio sjajnim omjerom vrhunske kvalitete i pristupačne cijene pa se nakon samo godinu dana poslovanja u Zadru, pokazala potreba za otvorenjem novog, većeg prostora u kojem će ljubitelji vrhunske tehnologije moći pronaći najbolje za sebe.

„Zadar i Zadrani su sjajno dočekali Instar prošle godine i svojim povjerenjem potvrdili našu ideju kako je upravo Zadar pravo mjesto za otvaranje naše trgovine. Nova poslovnica još je jedan pokazatelj konstantnog rasta i razvoja koji Instar kontinuirano ostvaruje uz pomoć vrijednog tima, ali i kupaca koji su prepoznali Instar kao najbolje mjesto za nabavu opreme. Upravo zato, kao znak naše zahvalnosti, pripremili smo za kupce brojne nagrade i pogodnosti – neovisno preferiraju li naš webshop ili fizičku kupovinu u poslovnici“, rekao je Marko Cvetkovski, osnivač i direktor Instar informatike.

image

INSTAR TEHNO CENTER

image

INSTAR TEHNO CENTER

Nova poslovnica, nova prilika za osvajanje bogatih nagrada

Svi kupci koji novu poslovnicu posjete na dan otvorenja, 5. svibnja moći će iskoristiti i do 50% popusta na kupnju, a o kojim je proizvodima riječ možete provjeriti na Instarovom webshopu. Navedeni popusti vrijede do 12.5.2022.

Uoči otvorenja nove poslovnice u Zadru, osim u samom shopu, Instar će svoj novi poslovni uspjeh proslaviti i na Instagramu – prigodnom nagradnom igrom s nagradnim fondom u vrijednosti od više od 21.000 kuna. Giveaway će trajati od 6. do 13. 5., a tijekom navedenih tjedan dana Instar će podijeliti zaista pregršt vrijednih nagrada – laptope, pametne telefone, pametne satove i televizije i još mnogo toga.

Zahvaljujući personaliziranoj usluzi, vrhunskoj kvaliteti, pristupačnoj cijeni ali i webshopu, Instar je godinama jedno od najomiljenijih mjesta domaćih ljubitelja računalne opreme koji po najnovije komade na tržištu dolaze upravo u Instar – retailera uvijek spremnog ponuditi najbrži odgovor na potrebe domaćeg tržišta.

image

INSTAR TEHNO CENTER

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 10:49