Promo

Inteligentan, visoko učinkovit i ekstremno snažan: ECOVACS ROBOTICS predstavlja novi proizvod iz T8 obitelji

DEEBOT OZMO T8 AIVI s najnovijom AI tehnologijom sada dostupan i u trgovinama
Ecovacs T8 AIVI

S DEEBOT OZMO T8 AIVI, ECOVACS ROBOTICS, jedan od vodećih dobavljača inteligentnih robota za čišćenje, predstavlja novi vrhunski proizvod.
Prvi, u okviru nove T8 obitelji proizvoda je DEEBOT OZMO T8 AIVI. Visoko učinkoviti robot s usisavanjem i brisanjem uz pomoć umjetne inteligencije koji otkriva prepreke i učinkovito ih izbjegava. Iznimno precizno skenira i mapira čak i složene životne sredine.
Uz DEEBOT OZMO T8 AIVI u 3. tromjesečju obitelji T8 biti će dodan i DEEBOT OZMO T8. To je još jedan vrlo učinkovit član obitelji T8, koji kombinira izuzetno moćno čišćenje s brzom i najsuvremenijom navigacijom.
Istodobno u prodaji će se naći i automatska stanica za pražnjenje, kao dodatak ili u paketu i s uređajem DEEBOT OZMO T8 kao DEEBOT OZMO T8+.

image
T8 AIVI jamči inteligentno prepoznavanje predmeta s posebno razvijenom AIVI™ tehnologijom. T8 AIVI otkriva brojne predmete i pouzdano ih izbjegava.

Ne brinite za nered na podu, DEEBOT OZMO T8 AIVI će ga počistiti

Najnovija generacija AIVI™ Tehnologije (Artificial Intelligence and Visual Interpretation) razvijena od strane ECOVACSa jamči inteligentno prepoznavanje predmeta.

T8 AIVI otkriva brojne predmete i još pouzdanije izbjegava prepreke1. Predmete kao što su cipele, čarape, stanicu za punjenje, kablove, odjeću i lagane prostirke za kupaonicu više nije potrebno uklanjati prije čišćenja poda. Robot ih prepoznaje i automatski ih izbjegava. Osim toga, područja koja su zaobiđena preporučuje za posebno, temeljito čišćenje tijekom sljedećeg ciklusa čišćenja.

image
Ecovacs T8 video prijenos

Interakcija s robotom u vašem vlastitom domu

Jesu li svi prozori zatvoreni? Kako je kućni ljubimac?
Integrirani video prijenos uživo na zahtjev omogućuje korisnicima T8 AIVI interakciju s uređajem, praćenje procesa čišćenja i vlastitog doma. Uz aktiviranu kameru robota, dnevni boravak se može vidjeti uživo putem aplikacije ECOVACS HOME1.

Precizno planiranje procesa čišćenja čak i u složenim životnim situacijama

Bilo da se nalazi u prostranim dnevnim boravcima, uskim hodnicima ili kaotičnim dječjim sobama, T8 AIVI je svugdje kod kuće!
U nekoliko sekundi može precizno skenirati i mapirati okolinu te planirati učinkoviti put čišćenja čak i u složenijim životnim situacijama i velikim kućama. Iza toga stoji inovativna TrueMapping ™ tehnologija.

DToF laserski senzor otkriva objekte na dvostruko većoj udaljenosti i nudi četiri puta precizniju detekciju objekata (u usporedbi s DEEBOTom s uobičajenom laserskom navigacijom).

Robot također skenira nekoliko katova. Ukupno dvije mape mogu biti pohranjene istovremeno.
Pored toga, moguće je individualno odrediti koje se prostorije moraju očistiti. Naravno, mogu se postaviti i virtualne granice.
T8 AIVI proaktivno daje preporuke za zaštitu područja na kojima se lako može zaglaviti.
Jedno punjenje baterije traje do tri sata i može očistiti do 300 m².

Visoko učinkovito brisanje i moćna tehnologija usisa

S novom OZMO™ Pro Mopping tehnologijom, T8 AIVI ne usisava samo u jednom prolazu, već ima električno upravljanu ploču brisača koja obrađuje tvrdokorne mrlje s visokofrekventnim vibracijama. To znači da se pod, ne samo prebriše mokrom krpom, već se na njemu radi predano i snažno.
Moguće je odabrati između 4 različite razine vlaženja, a spremnik vode od 240 ml osigurava dugotrajnu učinkovitost brisanja. OZMO™ Pro spremnik za vodu uključen je u pakiranje i može se koristiti kao alternativa uobičajenom spremniku vode OZMO™.
Snažna tehnologija usisa T8 AIVI osigurava visoku usisnu snagu i najbolje performanse čišćenja, a sve to uz iznenađujuće tih rad.
Automatskim prepoznavanjem tepiha, robot povećava usisnu snagu na tepihu i izbjegava tepihe u modu brisanja.
Način Max+ (pored normalne postavke i Max načina) idealan je za intenzivno dubinsko čišćenje. Čak i nevidljiva prašina nema šanse!

DEEBOT OZMO T8 AIVI je sada dostupan kod partnera i cijena mu je 6499,00kn MPC[1]

DEEBOT OZMO T8 i T8 + proširuju portfelj proizvoda ECOVACS od 3. tromjesečja 2020. godine

Snažno čišćenje u kombinaciji s brzom i preciznom navigacijom!

u 3. tromjesečju, obitelji T8 biti će dodan DEEBOT OZMO T8 kao još jedan član visokih performansi.

A za sve one koji žele još manje brige sa svakodnevnim čišćenjem poda, u istom razdoblju, bit će dostupna stanica za automatsko pražnjenje.
Stanica za automatsko pražnjenje moći će se kupiti u paketu s DEEBOT OZMO T8 kao DEEBOT T8+ ili zasebno kao dodatna oprema. Stanica za pražnjenje kompatibilana je i s T8 AIVI.

Pogled na DEEBOT OZMO T8 AIVI

image
Pomoću video prijenosa na zahtjev, korisnik dobiva uvid u svoj vlastiti dom iz bilo kojeg mjesta.
image
Tvrdoglave mrlje tretiraju se visokofrekventnim vibracijama OZMO™ Pro Mopping tehnologije.
image
Inovativna tehnologija TrueMapping™ skenira okoliš brzo i izuzetno precizno.
image
Obitelj ECOVACS T8 uključuje DEEBOT OZMO T8 AIVI i DEEBOT OZMO T8, svaki od njih uključuje OZMO™ Pro mod za brisanje, Stanicu za automatsko pražnjenje pojedinačno ili u paketu kao DEEBOT OZMO T8+.

O ECOVACS ROBOTICS:

Grupu ECOVACS osnovao je 1998. godine Qian Dongqi. Proizvođač elektronike je 2006. godine proširio svoje poslovanje kroz ECOVACS ROBOTICS, tvrtku specijaliziranu za istraživanje i razvoj, dizajn, proizvodnju i distribuciju kućanskih robota.
Pod motom "Live Smart. Enjoy Life.“ (Živi pametno. Uživaj u životu.) cilj ECOVACS ROBOTICS-a je ponuditi inovativne proizvode koji olakšavaju svakodnevne kućanske poslove i čine život lakšim i ugodnijim.

Dodatne informacije o inovativnim pomagalima u domaćinstvu dostupne su na

https://www.ecovacs.com/hr


[1] MPC je samo preporuka. Trgovac je slobodan u odlučivanju cijene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:01