PROMO

Istria300 Demo

Ljubitelji biciklizma ipak neće biti u potpunosti zakinuti. Istra će i ove godine biti omiljena destinacija za bicikliste.
ISTRIA300 promo
 Kl-photo

I dok su službene utrke pomaknute na 2021. godinu zbog činjenice da je u trenutnim uvjetima bilo nemoguće organizirati natjecanje za više od tisuću sudionika koji dolaze iz tridesetak zemalja svijeta, ljubitelji biciklizma ipak neće u potpunosti biti zakinuti. Organizacijski tim Istria300 bit će u Poreču od 9. do 11. listopada kako bi organizirali zajedničku demo vožnju za rekreativce na originalno planiranim natjecateljskim stazama od 155, 235 i 300 kilometara.

Program započinje u petak programom dobrodošlice u hotelu Valamar Diamant Poreč koji je zbog velikog interesa otvorio i dodatne smještajne kapacitete. S obzirom na to da je Valamar Riviera zajedno s lokalnom zajednicom aktivno uključena u razvoj bike turizma u svojim istarskim destinacijama Poreč i Rabac, ne čudi da su podržali i novi projekt Istria300, kojeg podržava i HEP kao Gold partner projekta. Organizatori ove biciklističke manifestacije su Vladimir Miholjević, bivši hrvatski biciklist i Julius Rupitsch, organizator prestižne brdske utrke Großglockner Berglauf u Austriji.

image
ISTRIA300 promo
Kl-photo

Istra nudi idealne uvjete za biciklizam i u to su se proteklih godina već uvjerili brojni profesionalni biciklistički timovi koji redovito dolaze na utrke ili zimske trening kampove. A za svjetskim biciklističkim zvijezdama dolaze i brojni rekreativci koji kroz ovakva događanja imaju priliku svoju snagu i spremnost odmjeriti na istim cestama kojima su prije njih vozili njihovi sportski idoli. Zbog toga je i manifestacija Istria300 specifična jer motiviranim i ambicioznim zaljubljenicima u biciklizam nudi pravo natjecateljsko iskustvo pod sloganom „Ride Your Limits“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:14