promo

Izaberite pravilnu obuću za povratak u školu

Jesenska kolekcija obuće u Cicibanu inspirirana je svjetskim trendovima u obući
promo

Približava nam se jesen i početak školske godine, a to znači jedno – kupnju novih dječjih cipela koje će sigurnim koracima vaše mališane pratiti do škole.

Kod odabira novih cipela, osim modernog dizajna bitno je obratiti pozornost na odgovarajući model i veličinu te paziti na materijale koji su korišteni u izradi obuće. Da vas promjenjivo jesensko vrijeme ne bi iznenadilo, požurite po svoj omiljeni par jesenskih cipela u trgovine Ciciban.

image
promo

Jesenska kolekcija obuće u Cicibanu inspirirana je svjetskim trendovima u obući te prati modu odraslih, a ukrasima i veselim dezenima ipak je prilagođena djeci. Cipele za djevojčice ukrašene su neizostavnim animal print uzorcima i veselim detaljima od glittera ili cirkonima. Uopće nema sumnje da će svaka malena ljubiteljica mode uživati u carstvu novih zanimljivih cipelica u Cicibanu.

image
promo

Modeli za dječake svaki će outfit učiniti više cool. Maskirni dezeni, zanimljive kombinacije boja te našiveni detalji u geometrijskim oblicima cipele čine još zanimljivijima.

image
promo

S obzirom da djeci nožice brzo rastu, važno je paziti na veličinu i kvalitetu papuča. Ciciban papuče izrađene su od prirodnih materijala (100% pamuk) te su udobne i prozračne kako bi dječica u njima mogla provoditi cijele dane bez osjećaja umornih nogu.

image
promo

Ako tražite tenisice za tjelesni, igru u parku ili je vaše dijete jednostavno vrlo aktivno i potrebna mu je udobna sportska obuća, tu je Ciciban SPORT. Ova linija tenisica ima uložak s memorijskom pjenom i mekani phylon potplat koji će se pobrinuti da su sve dječje aktivnosti udobne i sigurne.

image
promo

Ciciban obuća izrađena je od najmekše prirodne kože obrađene na ekološki način te ima anatomski oblik koji malenim stopalima omogućuje udobnost i mogućnost prirodnog razvoja. Požurite u Ciciban i spremno i veselo dočekajte prvi dan školske godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:13