DUGO TOPLO LJETO

Jutarnji daruje novim godišnjim pretplatnicima torbu s potpisom mlade ilustratorice Agate Lučić

Pretplatite se još danas

Dizajn Agate Lučić

Čitanje je upravo postalo još zabavnije – stigle su premium platnene vrećice!

Ovoga ljeta uz neograničen pristup sadržaju na portalu jutarnji.hr darujemo vam torbu s potpisom mlade akademske ilustratorice Agate Lučić.

Torbu šaljemo na kućnu adresu svim novim godišnjim pretplatnicima koji u svoj korisnički profil unesu adresu i broj telefona.

Na jutarnji.hr premium možete se pretplatiti na ovoj poveznici.

Dizajn torbe odabran je, naime, preko natječaja, s ciljem podrške mladim umjetnicima. Agata Lučić, jedna od najboljih ilustratorica mlađe generacije, s diplomom zagrebačke Akademije likovne umjetnosti prva je pobjednica, a u drugom dijelu godine ponovit ćemo natječaj te odabrati vizual i za zimsku platnenu vrećicu.

"Našim najvjernijim pretplatnicima na online premium sadržaj uz najkvalitetnije štivo želimo darovati i jedan predmet koji će svakodnevno koristiti, tako da im Jutarnji bude pri ruci, ili na ramenu, i u onim rijetkim trenucima kad nisu online", pojasnio je Nino Đula, zamjenik glavnog urednika.

Pretplatite se na jutarnji.hr, uživajte u kolumnama, analizama i drugom premium sadržaju, a fotke svojih torbi slobodno nam možete poslati porukom preko Facebooka ili Instagrama.

Akcija vrijedi i za godišnje pretplate na e-kiosk i tiskano izdanje.

Više o natječaju za dizajn torbe možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 00:27