KISS U ARENI

Jutarnji i legende rock and rolla Kiss vas daruju!

KISS u Areni Zagreb

Doživite najveći svjetski rock and roll spektakl 9. srpnja u Areni Zagreb. Jutarnji list i Kiss vas daruju s 2 ulaznice za parter po cijeni jedne. Sve što trebate napraviti je ukucati JUTARNJIKISS kod na Kiss stranici unutar Eventim sistema. Darivanje traje od 12. do 15. svibnja. Budite dio posljednje turneje legendarnog benda!

Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, u okviru svoje turneje "End of the road", 9. srpnja 2022. godine, održat će koncert u Areni Zagreb!

Nakon epske i dobro dokumetirane 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS započeo je svoju posljednju turneju 2019. godine, a sada imamo priliku biti djelićem rock and roll povijesti.

Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rockandroll showova i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

„Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada - izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli... bez ispričavanja i bez zaustavljanja - izjavili su KISS povodom “End Of the Road” turneje.

Kao predgrupa nastupit će mladi američki bend u usponu Dirty Honey. Nastup benda Dirty Honey odličan je uvod u dobro poznati KISS live spektakl, kojeg čine maske i specijalni kostimi, detaljna scenografija, specijalni efekti kao što su vatreni plamenovi i projektili, koji su čak ušli u Guinnessovu knjigu rekorda. Dirty Honey njeguje upravo taj sexy, nasty, melodični rock and roll i hard rock zvuk s primjesama blues glazbe 70-tih koji će publiku zagrijati za legendarnu četvorku KISS.

U okviru turneje, s kojom se KISS oprašta od nastupa, bend nudi svojim obožavateljima VIP iskustvo. VIP iskustvo može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda, ovisno o vrsti ulaznice. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica.

Sve vrste ulaznica za ovaj rock spektakl u Areni Zagreb 9. srpnja 2022. mogu se kupiti na stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

image

KISS u Areni Zagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:32