Kada Pohorje prekrije mrak, krošnje ožive

Tijekom zime, kada nedostaje ideja za boravak u prirodi i kada mrak „ukrade“ veliki dio dana, potrebno nam je nešto što će nas razveseliti i zainteresirati za nove pustolovine.

promo

U narednom periodu, sve do 3. ožujka pravu pustolovinu možete doživjeti na Putu među krošnjama Pohorja, kada će ova izuzetna atrakcija noću, od 17:00 do 20:00 sati, biti osvijetljena i dočarati vam pravu zimsku bajku. Žaruljicama obasjana staza dočarati će doživljaj prirode u srcu zimske Čarobne šume. Ova izvrsna ideja za izlet trajno će vam ostati u sjećanju, Staza je otvorena i tijekom dana između 10:00 i 17:00 sati, a zadnji ulazak je do 19:00 sati.

Večernja zimska šetnja među krošnjama drveća

Šetnje po večernjoj šumi poseban su doživljaj za sve ljubitelje prirode. Osvjetljena staza, osim čarobnog ozračja, dodatno će vas oduševiti 3D i 2D figurama životinja, kao i različitim zimskim motivima. Iza ugla će vas pozdraviti sramežljiva srna, a u najtamnijem kutku bdije sova, a svjetleće ozračje mamiti će vas da i sami snimite fotografiju sa bajkovitom kulisom u pozadini. Tijekom šetnje »pod žaruljivama« poslušajte i audio basne o životinjama, koje će te sresti u ovoj čarobnoj šetnji. Svaka priča nosi pouku o prijateljstvu, sreći, suradnji i hrabrosti. Več pri ulasku, pomoću QR koda, preuzmite audio zapise na svoj mobitel i slušajte, najbolje uz pomoć slušalica.

Sigurno će te poželjeti zabilježiti trajnu uspomenu na čarobni Put među krošnjama, tako da možete preuzeti upute kako snimiti fotografije osvjetljenog puta s pametnim telefonom. Možete ih preuzeti na ulazu ili već prije na mrežnim stranicama Puta među krošnjama.

image

promo

Uimska bajka primjerena svima

Put među krošnjama Pohorja je tijekom zadnjih godina postao omiljena izletnička destinacija, te u njemu, tijekom cijela godine, uživa sve više posjetitelja. Tijekom zime, na nadmorskoj visini 1517 metara, predstavlja idealnu destinaciju za upoznavanje prirode tijekom zime, kada se i Rogla pretvara u pravu zimsku zemlju čuda. Bez obzira jeste li iskusni posjetitelj prirode ili ste se tek počeli upoznavati s njenim čarima Put među krošnjama na Pohorju, zbog svoje dostupnosti, primjeren je za posjetitelje svih generacija. Cjelokupna staza, uključujući i stup sa vidikovcem, je bez prepreka, te je tako dostupna kako za dječja kolica, tako i za kolica osoba sa invaliditetom. Do polazne točke možete doći autom, a parkirna mjesta vas čekaju neposredno izmešu ulaza Puta među krošnjama i Hotela Planja. Put mešu krošnjama otvoren je sve dane u godini osim 1. studenog i 24. prosinca. Tijekom zime, u slučaju snježnih padalina staza je očišćena i primjerena za šetnju. Posjetu Putu među krošnjama možete kombinirati i sa drugim aktivnostima poput dnevnih skijaških užitaka na Rogli.

Posjetite čarobnu šumsku bajku koja vas poziva da je otkrijete do posljednjeg kutka.

Više na https://treetop-walks.com/hr-hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:12