Kamo na ljetni obiteljski izlet? Ovo je vodeni park s najviše tobogana i jako je blizu!

Ako volite adrenalin, zabavu, uživanje na vodenim toboganima, ovog ljeta morate posjetiti Aqualunu, termalni park na samoj granici Hrvatske i Slovenije. Dovoljno je spomenuti King Cobru, jednu od tri takve atrakcije u svijetu, a to je tek kap u moru uzbuđenja koja vas ovdje čekaju

promo 

Čak tri tisuće metara četvornih vodene zabave za sve generacije, brojni adrenalinski tobogani, Aqua Jungle vodene atrakcije za djecu, veliki bazen s valovima, odlična atmosfera i brojni gourmet hot spotovi, prije svega „home made“ sladoled, čiji ćete okus još dugo pamtiti – ljetovanje nikad nije bilo atraktivnije.

image

promo

Sve vas ovo očekuje u Aqualuni, vodenom parku Terma Olimia. Ako tražite ideje gdje provesti nezaboravan obiteljski dan, Podčetrtek na samoj granici Hrvatske sa Slovenijom dobro je poznata lokacija za uživanje. I to ne samo zbog Termi Olimia. Vodeni park Aqualuna definitivno nema konkurenciju kad je u pitanju luda adrenalinska zabava na otvorenom.

image

promo

Prvo što ćete primijetiti kad dođete u ovaj termalni park adrenalinski je toranj s kojeg vijugaju brojni tobogani. Među njima i King Cobra, narančasto „čudo“ na kojem se najhrabriji spuštaju u paru s luftićima. Ako niste znali, King Cobra je „najdivljiji“ tobogan u Sloveniji, a takav imaju još samo dvije lokacije na svijetu.

image

promo

Dok skupljate hrabrost za King Cobru, spustite se na Giant Slideu i Black Cannonu. Tu su i brojni bazeni s toboganima i vodenim igračkama za manju djecu, pa će i klinci uživati u ovom vodenom carstvu.

image

promo

Oni koji, ipak, vole malo i predahnuti tijekom dana, brojne zelene oaze s besplatnim ležaljkama čekaju na njih, a afričke životinje u prirodnoj veličini, raspoređene uokolo, daju ovom termalnom parku poseban ugođaj. Idealna su kulisa za fotku na Instagramu.

Više o Aqualuni saznajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:35