PROMO

Kaufland poziva male proizvođače Sisačko-moslavačke županije na suradnju

Kaufland poziva male proizvođače i OPG-ove s potresom pogođenih područja da pošalju svoje ponude i plasiraju proizvode na njihove police
Poziv OPG-ovima i malim proizvođačima
 Kaufland

Nakon nedavnog razornog potresa koji je pogodio građane s petrinjskog, sisačkog, glinskog, ali i šireg zagrebačkog područja, Kaufland pokreće model direktne suradnje s malim proizvođačima i OPG-ovima s potresom pogođenih područja. Ovaj trgovački lanac stoga poziva sve male proizvođače i OPG-ove Sisačko-moslavačke županije da do 27. siječnja 2021. posjete internetsku stranicu kaufland.hr/podrzimoopg i svoje ponude pošalju na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poziv se odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća. Neki od kriterija koji se trebaju zadovoljiti jesu dovoljne količine i visoki higijenski standardi, a proizvođači će u Kauflandu dobiti sigurnog i pouzdanog partnera, marketinšku potporu te mogućnost za dugoročnu suradnju.

„Svjesni smo ozbiljnosti trenutačne situacije i želimo podržati male proizvođače i OPG-ovce kojima osim korona-krize ugrozu predstavlja i razorni potres koji ih je zadesio. Suradnja s domaćim proizvođačima za Kaufland je već dugo ključ uspješnog poslovanja - već niz godina kroz projekt Naše mi najbolje paše surađujemo s brojnim domaćim proizvođačima i veselimo se uključenju novih“, rekao je Daniel Šturm, direktor Nabave u Kauflandu Hrvatska.

Više o dosadašnjoj suradnji s domaćim proizvođačima i kampanji Naše mi najbolje paše možete saznati na https://www.kaufland.hr/asortiman/nase-najbolje-pase.html.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:44