Korijen svakom jelu daje ono nešto

Samo prekaljenim majstorima kuhinje se ne može dogoditi da u žurbi pripremanja jela ponestane papra, soli ili nekog drugog začina

promo

 Miljenko Hegedić

Ok je da se to dogodi svakom drugom. No, sada mlada i uspješna ekonomistica Tina Popović iz Karlovca ima jednostavno rješenje za kulinarske izazove. Zahvaljujući projektu Startaj Hrvatska, to rješenje dostupno je svima.

Ljubav prema obiteljskoj tradiciji, bakinim jelima i pripremi ukusnih i kvalitetnih obroka potaknuli su je da se odvaži i krene u poduzetničke vode. Domaći bakin recept za prirodan začin koji olakšava i ubrzava kuhanje Tina je zapakirala u staklenu teglicu. Nije htjela mijenjati ništa, jer je bila sigurna da će se ovaj povrtni dodatak svidjeti svima. Smislila je samo ime Korijen za ono što je baka zvala „moj domaći dodatak jelima“.

image

promo

Miljenko Hegedić

Prilikom stvaranja Korijena Tina je željela da se cjelokupan proizvod sastoji od dijelova nabavljenih iz Hrvatske. Čak 85% proizvoda čini upravo povrće, čija kombinacija i omjer Korijenu daju poseban okus koji je jedinstven i po svojoj “mokroj” strukturi. Ovaj dodatak jelima sastoji se od svježeg povrća, a u promjenjivim omjerima čine ga mrkva, rog paprika, rajčica, korijen peršina, list peršina, korijen celera, luk te sol. Svi su proizvedeni u Hrvatskoj, a i etikete i teglice u kojima se nalazi Korijen izrađuju se na domaćem tržištu.

Korijen ne sadrži konzervanse, aditive i bojila, konzerviran je samo sa soli, a rok trajanja mu je 10 mjeseci. Bez obzira na spretnost u kuhinji ili ne, Korijen olakšava pripremu jela i čini ga zanimljivijim.

image

promo

Miljenko Hegedić

Ovaj proizvod ima vrlo široku primjenu, kao dodatak umacima, varivima, gulašima, a samo jedna žličica obogatit će okus juha, tjestenina, rižota. Zahvaljujući svojem potpuno prirodnom sastavu Korijen mogu koristiti i osobe koje su intolerantne na gluten, a vrhunski je izbor i za vegane i vegetarijance.

Izvrsna ideja, poduzetnička hrabrost i odlučnost doveli su Tinu Popović i njezin povrtni dodatak jelima Korijen u treću sezonu projekta Startaj Hrvatska u kojem proizvod ima priliku postati HIT proizvod 2022. Korijen, povrtni dodatak jelima možete kupiti u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Hrvatske.

Kušajte Korijen, koji svakom jelu daje poseban okus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:39