Park&Shop Krk

KRK dobio svoju shopping meku! Otvorio se Park&Shop Krk!

U samom srcu grada Krka jučer je otvorena nova shopping destinacija, koja će obogatiti turističku ponudu Otoka KRK-a, ali i postati mjesto okupljanja i razonode lokalnog stanovništva.
promo 
 Nikola Zoko

Ovaj jedinstveni hibridni retail park jedinstven na Krku, stilom i suvremenošću u oblikovanju i jednostavnim pritajenim luksuzom već u prvim satima otvorenja postao je must have mjesto za brojne kvarnerane.

''Otvorenje ovakvog centra doprinosi kvaliteti života u lokalnoj zajednici, a kako smo vidjeli ovih dana Krk je u brojnim anketama nagrađen kao grad u kojem se najkvalitetnije živi u Hrvatskoj. Otvorenje ovakvog centra je dodatna ponuda koja olakšava život jer se na jednom mjestu može pronaći kvalitetna ponuda i usluga. Uz to, ovakav projekt znači i otvaranje novih radnih mjesta. Kad centar u cijelosti bude, za zakupcima popunjen ovdje će raditi još 100 ljudi što je još jedan od razloga dolaska živjeti na Krk '' rekao je gradonačelnik grada Krka Darijo Vasilić koji je zajedno s predstavnikom investitora rezanjem crvene vrpce i službeno otvorio centar. Tijekom otvorenja gradonačelniku je uručen i ček s iznosom od 30 000 kuna kojeg je investitor donirao NK Krk.

image
promo
Nikola Zoko
image
promo
Nikola Zoko

Park&Shop park nalazi se na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, prostire na 5.400m2 prodajne površine, ima preko 200 parkirnih mjesta a radi svaki dan od 09:00 – 21:00. Investicija je to vrijedna 12.000.000€ uz napomenu kako su građevinske radove u najvećem dijelu izvele građevinske tvrtke s otoka KRK i okolice, glavni izvođač domaća tvrtka GP KRK. Ono što oduševljava je, kako je i sam gradonačelnik rekao, činjenica kako su se otvorila nova radna mjesta, ali i na otok stigli popularni domaći i internacionalni brendova kao što su:

  • Tommy – jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hr koji svakodnevno nudi veliki izbor jela i pića kontroliranog porijekla dajući prednost domaćoj proizvodnji.
  • Bipa – jedna od vodećih drogerija u HR koja pruža veliki izbor provjerenih beauty brendova
  • Pepco – internacionalni brend za cijelu obitelj kojem se posebno, zbog odlične ponude dječje odjeće, vesele mame.
  • Farmacija kultni brend ljekarni koje nude usluge koje su potrebne
  • Caffe Lui gdje uz finu kavicu možete predahnuti tijekom shoppinga
image
promo
Nikola Zoko
image
promo
Nikola Zoko
image
promo
Nikola Zoko
image
promo
Nikola Zoko

Uz navedene brendove koji su vrata otvorili danas, u Park&Shop Krk centru svoja će vrata uskoro otvoriti i Baby Centar vodeći dječji dućan u Hrvatskoj, Tedi – internacionalni brend za cijelu obitelj te Intersport – jedan od vodećih sportskih dućana kod nas.

image
promo
Nikola Zoko
image
promo
Nikola Zoko

Kroz službeno otvorenje ovog parka okupljene je vodila stilistica ALma Premerl Zoko, koja je zajedno s modnim novinarkama i urednicama među prvima pogledala ponudu centra.

image
promo
Nikola Zoko
image
promo
Nikola Zoko
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:45