Kuhajte poput chefa! Otkrijte tajne začina koje svi imamo u kuhinjskim ormarićima

Jelo bez začina je kao dom bez kuhinje, zato je Prima u Mjesecu kuhinja za vas pripremila veliku ponudu atraktivnih kuhinja po najnižim cijenama koje će začiniti svaki dom.

Nova zvijezda u Prima ponudi – kuhinja po mjeri Stela

 Prima/

Koristite li začine u pripremi jela? Čak i ako koristite samo sol i papar znate da začini dodaju raznolikost i dubinu okusa jelima. Oni su tajni alat svakoga tko se primi kuhače jer imaju moć transformirati običnu hranu u ukusno i uzbudljivo osjetilno iskustvo.

Osim specifičnog okusa i vizualne zanimljivosti koju dodaju jelima, začini imaju i neke skrivene, manje poznate benefite.

image

Jelo bez začina je kao dom bez kuhinje

Freepik/Prima
  1. Cimet smanjuje razinu šećera u krvi.

Dodajte malo cimeta u jogurt, zobene pahuljice, kavu, tijesto za palačinke ili pečeno povrće. Navečer će vam goditi kada ga umiješate u mlijeko.

  1. Kurkuma poboljšava pamćenje.

Ovaj jarko žuti začin dodajte u marinade, preljeve za salatu, juhe, rižu i kajgane.

  1. Peršin sadrži više vitamina C od naranče i snažni je booster vašeg imunološkog sustava.

Zeleni listići uklopit će se u mnoga jela i umake, u salate, juhe i marinade, a po njemu će mirisati i cijela kuhinja.

image

Prima kuhinja po mjeri Amelia

Prima/
  1. Kajenska paprika ublažava bol.

Idealna je za juhe, variva i za marinade, a neobično dobro se slaže s vrućom čokoladom.

  1. Đumbir će vas riješiti mučnine.

Kombinirajte đumbir s medom za okrepljujući i ukusan čaj, dodajte ga u salate, umiješajte ga u smoothieje i sokove.

image

Prima kuhinja po mjeri Perla u nijansi losos crvena

Prima/

Začinite svoj dom novom kuhinjom!

Ukratko, jelo bez začina je kao dom bez kuhinje – prazan prostor kojem nedostaju karakter, udobnost i stilski pečat. Zato je Prima za vas pripremila novu, veliku ponudu atraktivnih kuhinja koje će začiniti svaki dom.

image

U Mjesecu kuhinja možete pronaći modularne i blok kuhinje po super cijenama

Prima/

U Prima Mjesecu kuhinja koji traje od 14. rujna do 18. listopada 2023. godine najbolje kuhinje i detalje za njihovo opremanje pronađite po najvećim uštedama. U svih 55 Prima salona diljem Hrvatske i na Prima webshopu u ovom mjesecu ostvarite:

  • besplatnu izmjeru i prijedlog idejnog rješenja vaše kuhinje iz snova
  • do 60% uštede na sve kuhinje po mjeri
  • do 55% uštede na sve modularne i blok kuhinje
  • gratis Gorenje perilica posuđa*
image

Prima kuhinja po mjeri Lorena

Prima/

Stela – nova zvijezda među Prima kuhinjama po mjeri

U raskošnoj ponudi kvalitetnih i dizajnerski besprijekornih Prima kuhinja po mjeri potražite programe poput Linde, Perle, Cvite, Liberte, Amelie i mnogih drugih koji su već stekli veliku popularnost među kupcima. Od ovog Mjeseca kuhinja u Prima salonima moći ćete kupiti i novu kuhinju po mjeri Stela koja će vas zasigurno oduševiti. Njezin je veliki benefit mogućnost kombiniranja dvije vrste različitih MDF fronti. Mogu se razlikovati u bojama dekora, završnoj obradi koja može biti mat ili sjaj, a mogu se razlikovati i izgledom jer na odabir imate glatke fronte, ali i one s utorima.

image

U jesenskom Mjesecu kuhinja kuhinje po mjeri pronađite snižene do čak 60%

Prima/

Ova moderna kuhinja, koja će stilski začiniti svaki dom, oduševljava dizajnom i kvalitetom hrvatske izrade od najboljih materijala. Baš kao i svaki kvalitetan začin, kuhinja po mjeri Stela ima brojne benefite koji jamče jednostavno i praktično korištenje kao što su duboke ladice, tiho zatvaranje, tip-on mehanizam otvaranja, ugrađena LED rasvjeta…

Sve detalje aktualne ponude u Mjesecu kuhinja saznajte u novom Prima letku.

Tri zlatna savjeta za kuhanje sa začinima

Kuhanje sa začinima u novoj Prima kuhinji iznimno je zadovoljavajuće, ali i ukusno iskustvo. Ipak, važno je znati kako ih pravilno koristiti kako biste postigli najbolje rezultate. Tri ključna savjeta su:

  1. Proučite svoje začine jer svaki od njih ima svoj karakterističan okus i miris zbog kojih ga treba pažljivo upariti s hranom.
  2. Pazite na ravnotežu između različitih začina kako biste postigli harmoničan okus. Ne pretjerujte s jednim začinom kako ne bi preplavio ostale okuse.
  3. Dodajte začine postupno tijekom kuhanja kako biste bolje kontrolirali okus.
image

Začine je najbolje čuvati u zatvorenim posudama u kuhinjskom ormariću

Freepik/prima/

Kako biste izvukli najviše arome od začina, kupujte ih u malim količinama. Pokušajte sami samljeti svježe ili suhe začine umjesto da ih kupujete već zapakirane kako biste dobili što bolji okus. Začine čuvajte do 6 mjeseci u hermetički zatvorenim posudama na tamnom mjestu, odnosno u ormariću svoje nove kuhinje.

image

Prima blok kuhinja Una sjajno će se uklopiti razne stilove uređenja interijera

Prima/

Koliki vas popusti očekuju na neke od najpopularnijih Prima kuhinja otkrijte u novoj Prima reklami.

Dodaci koji čine kuhinju potpunom

U velikom asortimanu dekoracija u Prima salonima i na webshopu potražite i moderne kuhinjske dodatke među kojima su električni mlinac, držač kuhinjskih ručnika, cjedilo, ukrasna zdjela i dozator.

Osim kvalitetnih i modernih Prima kuhinjskih programa vlastitog dizajna i proizvodnje, od posebno biranih materijala, u Prima salonima i na webshopu potražite inovativne miješalice, korita i kuhinjske uređaje brendova Gorenje, Miele, Bosch, Alveus i Amica kako biste u potpunosti opremili svoju kuhinju.

image

Uz Prima blok kuhinju Nola ova prostorija će postati srce vašeg doma

Prima/

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku Prima kuhinja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.


* Ponuda u letku traje od 14.9. do 18.10.2023. ili do isteka zaliha.

* Perilice širine 60 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 6.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV673C62 u iznosu od 699 €

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 4.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV663D60 u iznosu od 609 €

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV642D61 u iznosu od 499 €

Perilice širine 45 cm:

Za kupnju drvenog dijela kuhinje po mjeri iznad 2.700,00 € i 3 GORENJE aparata - GRATIS GORENJE perilica GV561D10 u iznosu od 529 €

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:34