Lider u industriji platnih i transakcijskih usluga Worldline

 Worldline bezgotovinsko društvo

Tvrtka SIX Payment Service koja u Hrvatskoj posluje od 2015., od studenog 2021., djeluje pod imenom Worldline. Worldline je trenutno broj 1 izvršitelj bezgotovinskih transakcija u Europi i vodeća tvrtka u području kartičnih plaćanja u svijetu. Nude sigurna i inovativna rješenja za sve djelatnosti koje zahtijevaju bezgotovinsko plaćanje putem POS uređaja, mobilnih terminala te mobilnih aplikacija za plaćanje.

image

Marko Henrik Marinšek, Country Manager Worldlinea

Kovazgcom

“Kao vodeća tvrtka u industriji platnih i transakcijskih usluga, Worldline je naslijedio znanje, talent i kreativnost mnogih velikih tvrtki koje su nam se pridružile. Ponosan sam što idemo naprijed s obnovljenim i prepoznatljivim identitetom koji sadržava ono što Worldline jest i ono za što se zalažemo: snažna, održiva i pouzdana tvrtka posvećena vodećoj ulozi za budućnost plaćanja u Europi i šire, za dobrobit svih naših klijenata.” Izjavio je Marko Henrik Marinšek Country Manager Worldlinea za Hrvatsku.

image
Worldline rješenje za naplatu

Worldline - najbolje rješenje za naplatu poduzećima koja se bave maloprodajom, ugostiteljstvom, pružanjem usluga

S cjelokupnom digitalizacijom društva te porastom malog poduzetništva i freelancerskih zanimanja, kartično poslovanje postaje standard. Danas više od 100 milijuna kreditnih kartica diljem svijeta ima beskontaktnu funkciju, a trend i dalje raste. Worldline razvija tehnologiju i nudi beskontaktne čitače za sve svoje terminale za plaćanje uz velik izbor sigurnih, pouzdanih i djelotvornih terminala koji bezgotovinska plaćanja čine jednostavnima. Bez obzira na veličinu poduzeća, ako se bave maloprodajom, ugostiteljstvom, pružanjem usluga ili nekom drugom djelatnosti, Worldline ima pravi terminal i savršeno rješenje za bezgotovinska plaćanja. Worldline nudi prihvat svih uobičajenih kreditnih ili debitnih kartica što uključuje kartice Visa, Mastercard, Debit Mastercard, Diners Club International i Discover, UnionPay, JCB, Maestro, V PAY, kao i za mobilno plaćanje preko aplikacija Google Pay, Apple Pay, Garmin pay i druge elektronske novčanike.

image

Promo

Worldline sigurnost i korisnička podrška

Sigurnost i korisnička podrška

Worldline je partner za plaćanje trgovcima, bankama, operaterima javnog prijevoza, vladinim agencijama i industrijskim poduzećima, pružajući im sigurnost i vrhunske digitalne usluge. Pogodan je i za sve male poduzetnike, obrtnike i vrste djelatnosti koje uključuju trgovinu i usluge. Što se tiče transakcijskih usluga možete birati između samostalnih, mobilnih ili integriranih terminala za plaćanje. Cijene se razlikuju od paketa do paketa, ovisno o uslugama koje izaberete i koje su potrebne vašem poslovanju. Više informacija o mogućnostima potražite ovdje. Svaka transakcija je sigurnosno standardizirana od strane Mastercarda i Visa-e, a svim korisnicima dostupna je i relevantna korisnička podrška.

image
Worldline SoftPOS

SoftPOS aplikacija prva u Hrvatskoj

SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj omogućuje pretvaranje vašeg pametnog telefona u POS uređaj. Aplikacija SoftPos može se instalirati na pametne telefone i zato je idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, mikro poduzetnike, freelancere, kozmetičke salone i mnoge druge uslužne djelatnosti. Osim za male poduzetnike funkcionira i za velike trgovce koji provode plaćanja putem Android sustava (kao što su željeznice u Poljskoj ili poštanske usluge u Španjolskoj). SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj olakšava to svim poduzetnicima upravo zbog svojih brojnih prednosti.

Minimalni zahtjevi: Potreban vam je samo Android 8.0 (ili više), pristup internetu i NFC čitač.

Sigurnost: Sigurnost prihvaćanja kartica i transakcija potvrđena je i certificirana od Mastercarda i Visa-e. Ti certifikati garantiraju visoku sigurnost pri svakoj transakciji. Svim korisnicima dostupna je i relevantna korisnička podrška.

Široka primjena: SoftPOS je savršeno rješenje za mala poduzeća (upravo zbog svoje jednostavnosti instalacije na mobitel i tablet) kao i za velika poduzeća koji provode plaćanja preko sustava Android (kao što su primjerice željeznica u Poljskoj ili poštanska služba u Španjolskoj).

PIN-on-glass tehnologija: SoftPOS prihvaća sve vrste beskontaktnog plaćanja pa čak i ona koja uključuju autorizaciju PIN-om.

image
Worldline

Bezgotovinsko društvo

Wordline je jedna od prvih svjetskih kompanija koja je usvojila termin “cashless society ili bezgotovinsko društvo”. U gotovo pedesetogodišnjem radu cilj im je kreirati najbolju uslugu i adaptirati se novim trendovima kako bi omogućili digitalno plaćanje kojem vjeruju milijuni klijenata diljem svijeta. U planu su i dodatna zapošljavanja u cashless comunityju u Hrvatskoj kako bi stajali na raspolaganju lokalnim i internacionalnim trgovcima. U srži djelovanja tvrtke Worldline je i održivost koja se odražava u svim aspektima poslovanja. Tako je i prilikom rebrandinga odabran tzv. eko dizajn. Boje i fontovi koji su korišteni za izradu loga omogućavaju malu potrošnju energije za primjerice ispis. Wordline je tvrtka čija su rješenja relevantna, pouzdana i sigurna, što ih čini liderima u industriji platnih i transakcijskih usluga.

Worldline

Worldline je europski lider u industriji platnih i transakcijskih usluga. Uz inovacije temeljna ponuda Worldlinea uključuje paneuropsku i domaću komercijalnu akviziciju za fizička ili internetska poduzeća, sigurnu obradu platnih transakcija za banke i financijske institucije, kao i transakcijske usluge u e-ticketingu te za lokalne i središnje javne agencije. Zahvaljujući prisutnosti u 30+ zemalja, Worldline je partner za plaćanje trgovcima, bankama, operaterima javnog prijevoza, vladinim agencijama i industrijskim poduzećima, pružajući im vrhunske digitalne usluge. Aktivnosti Worldlinea organizirane su oko tri osi: trgovačke usluge, financijske usluge uključujući equensWorldline i usluge mobilnosti i e-transakcijskih usluga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 21:57