LIDL PLUS – novi program vjernosti Lidla Hrvatska

Moderna aplikacija kupcima donosi uštede i brojne pogodnosti
Novi program vjernosti Lidl Plus
 Josip Matic Real Grupa

Lidlovi kupci ovih dana imaju razloga za veselje – Lidl Hrvatska je lansirao novu aplikaciju koja će korisnicima omogućiti brojne pogodnosti poput kupona s popustima, digitalnih računa, tražilice trgovina ili informacija o atraktivnim ponudama iz digitalnog letka. Lidl Plus aplikacija jednostavna je za korištenje, a kupci je mogu instalirati preko Google Play-a ili Apple Store-a.

Aplikacija vjernosti Lidl Plus nagrađuje svoje kupce ekskluzivnim kuponima s popustima te na jednom mjestu obuhvaća sve što Lidlovom kupcu treba – trenutne informacije o radnom vremenu, najnovije ponude, digitalne letke... Također, Lidlovi kupci svakim korištenjem aplikacije pri kupovini dobivaju digitalnu Otkrivalicu koja im donosi dodatna iznenađenja u vidu posebnih kupona. Sve ovo na pametnom telefonu, jednostavno, praktično i brzo, bez još jedne plastične loyalty kartice u novčaniku. Sve pogodnosti su jasno prikazane unutar aplikacije i mogu se iskoristiti skeniranjem digitalne kartice na blagajni. Kompletna kupnja tada je dostupna na digitalnom računu, što znatno olakšava praćenje kućnog budžeta.

image
Novi program vjernosti Lidl Plus
Josip Matic Real Grupa

Osluškujući želje i potrebe svojih kupaca, rodila se ideja o nastanku naše nove aplikacije Lidl Plus. Aplikacija je atraktivna i moderna te izuzetno jednostavna za korištenje. Sigurni smo da će našim kupcima, dok koriste sve pogodnosti koje im aplikacija nudi, kupnju učiniti još jednostavnijom i ugodnijom. Ovo je samo početak Lidl Plus priče – nastavljamo razvijati nove funkcionalnosti naše aplikacije te će ona u budućnosti nuditi još više pogodnosti i još individualnije odgovoriti na potrebe naših kupaca“ – objašnjava Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija.

image
Novi program vjernosti Lidl Plus
Josip Matic Real Grupa

Jedna aplikacija, brojne pogodnosti

Novi kuponi dostupni su u aplikaciji svakog ponedjeljka i četvrtka, a već nekoliko dana unaprijed kupci mogu planirati kupovinu zahvaljujući najavi nadolazećih kupona. Sve što je potrebno kako bi se popust primijenio jest aktivirati kupon i skenirati aplikaciju na blagajni. Već ovog tjedna u aplikaciji su dostupni kuponi s popustima na omiljeni asortiman čokolada, vina, odabrane svježe proizvode, dio suhomesnatog asortimana i druge proizvode. Lidlovi kupci moći će tako primjerice uživati u akcijama: minus 50% na vitaminski napitak, 2+1 maramice za bebe, minus 10 kn na očišćene lignje patagonica, minus 30% na Okusi zavičaja kulenovu seku, minus 40% na rižu na mlijeku. Lidl Plus možete potražiti već danas na Google Play-u ili Apple store-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:07