FOX MOVIES

Lipanj na FOX Movies!

Lagano se približavamo ljetnim danima s kojima dolazi i nešto odmora. Boravak vani s prijateljima i obitelji ili pak druženje uz super zabavne filmove. Najbolje je kombinirati oboje, a za dobar provod kod kuće se pobrinuto FOX Movies. Na vama je da samo uživate.
TV watching

PATRIOT, 2. lipnja, utorak u 21:00h

Film “Patriot” inspirativna je priča o ratu i miru, smještena u doba Američke revolucije. Pobuna se zakuhava, porezi britanske krune uzimaju danak kod američkih kolonista te je sukob s Engleskom neizbježan. Samohrani otac Benjamin Martin (Mel Gibson) proživio je užase u francuskim i indijskim ratovima te ga njegova burna prošlost progoni i danas. Obećao je sam sebi i svojoj obitelji da će se zauvijek ostaviti ratovanja kako bi svojoj djeci bio otac kakvog on nije nikad imao… Ovu priču iz Južne Karoline možete pogledati na kanalu FOX Movies 2. lipnja u 21:00h.

VIKEND SA SHREKOM, 6. i 7. lipnja, subota i nedjelja u 20:00h

Jednom davno, u zemlji tamo, tamo daleko, živio je strašni ogar imenom Shrek (Mike Myers). Njegov mir u smrdljivoj močvari remete brojni (pomalo neobični) likovi iz bajke koji su protjerani iz kraljevstva. Vikend s junacima iz humorističnog animiranog filma „Shrek“ na kanalu FOX Movies je izvrsna prilika za dobru zabavu i garantiran smijeh! U subotu i nedjelju, 6. i 7. lipnja u 20:00h, uživajte uz Shreka, Fionu i njihovu nezaboravnu ekipu.

image
promo
image
promo
image
promo

TJEDAN RESIDENT EVIL, 8. - 12. lipnja, od ponedjeljka do petka u 23:00h

Za Alice, ovo je borba za život ili smrt, a virus koji je opustošio Zemlju počinje se još više širiti i mutirati. Alice luta pustinjom krijući se od korporacije Umbrella kao i rijetki preživjeli koji se drže nenaseljenih krajeva. Alice se uspjeva spojiti sa malom karavanom koja broji 20 ljudi, među kojima su i neka poznata lica (iz igre), te nakon ozbiljnog razgovora odlučuju zajedno krenuti prema dalekoj Aljasci, gdje navodno ima ljudskih naselja koje pošast nije zahvatila. No to znači potragu za gorivom, te opasni odlazak u Las Vegas.

image
promo

LJUBAV U DOBA KOLERE, 14. lipnja, nedjelja u 22:00h

U bujnim tropima Južne Amerike, bezazlena žudnja prerasta u svevremensku romansu. Omamljujuća epska priča: na prijelazu u 20. stoljeće, mlađahni sanjar Florentino Ariza uoči prelijepu Ferminu Dazu i smjesta se zaljubljuje. Ferminin ga otac odbija, ali i Florentino odbija odustati od svoga sna da zadobije njenu ruku… čak ako to znači da će desetljećima čekati da ispuni strast u svom srcu.

image
promo

ANTROPOID, 17. lipnja, srijeda u 21:00h

Na temelju iznimne istinite priče o Operaciji Antropoid, misiji iz II Svjetskog rata, odnosno pokušaju atentata na SS generala Reinharda Heydricha, glavnog arhitekta Konačnog rješenja. Nakon Hitler i Himmlera, Heydrich je bio treći najvažniji čovjek po hijerarhiji u Reichu.

image
promo

VIKEND: ZNAM ŠTO SI RADILA PROŠLOG LJETA, 20. - 21. lipnja, subota i nedjelja u 22:00h

Julie James (Jennifer Love Hewitt), popularna je srednjoškolka koja kreće autom na put sa svojim prijateljima. Međutim, njihovu zabavu poremeti prometna nezgoda u kojoj oni slučajno pregaze jednog čovjeka te misleći da je mrtav odluče ne prijaviti zločin, nego leš baciti u more. Ali, poslije određenog vremena kreće njihova noćna mora jer netko zna njihovu tajnu. Svatko od prijatelja počinje primati poruke s tekstom "Znam što ste radili prošlog ljeta" te jedan po jedan upadaju u klopku misterioznog svjedoka...

image
promo

PSI IZ REZERVOARA, 28. lipnja, nedjelja u 22:00h

Mafijaški kum Joe Cabot okuplja šestoricu vrlo različitih kriminalaca da mu obave naizgled banalnu pljačku. Ipak, nakon što se policija pojavi sumnjivo brzo i jedan od njih bude ustrijeljen, družina shvaća da je među njima izdajica. Dojurivši nazad u skladište koje im služi kao štab, pokušat će otkriti tko je taj… „Psi iz rezervoara“ debitantski je film Quentina Tarantina iz 1992. godine, a po nekima i njegov najbolji film. Svakako spada među najveće nezavisne filmove svih vremena. Uživajte u Quentinovom remek-djelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 06:33