Promo

Logitech G203 Lightsyinc - gaming miš za velike dečke i male novce

Odmah na početku dužni smo ispriku, odnosno ispravak netočnog navoda - ovo nije gaming miš samo za dečke jer će ga zbog atraktivnog dizajna i funkcionalnosti koje donosi podjednako voljeti i pripadnice ljepšeg spola.
Logitech G203 Lightsyinc

Novi model miša Logitech G203 Lightsync boljim poznavateljima će se možda ovaj miš učini poznatim. Naime, riječ je od značajno dorađenoj verziji modela G203 Prodigy, a cijeli niz poboljšanja jamči nezaboravno iskustvo korištenja.

Najznačajnija promjena svakako je Lightsync RGB osvjetljenje sa 16,8 milijuna boja i različitim atraktivnim efektima koji se mogu podešavati putem Logitech G Hub softvera.

image
Logitech G203 Lightsyinc

Uz malo podešavanja, bez obzira radi li se o zvuku, glazbi, filmovima ili igri, miš će bljeskati u ritmu predivnih boja koje prosijavaju kroz translucentne panele miša.

Miš ima ugrađen precizan optički senzor s podesivom rezolucijom od 200 do 8000 DPI i ima 6 programibilnih tipki, s računalom se povezuje putem USB kabla duljine 2,1 metara, a teži samo 85 grama.

image
Logitech G203 crni

Ono zbog čega ćete miš dodatno zavoljeti je činjenica da vas neće ostaviti praznog džepa zahvaljujući promotivnoj akciji koja je u tijeku u Mikronis trgovinama gdje je G203 Lightysnc sada dostupan po cijeni od 269,00 kn! Ujedno vas pozivamo da posjetite i nove internetske stranice Mikronisa – referentno mjesto u Hrvatskoj kada su u pitanju računala i računalna periferija. Game on – light on!

image
Logitech G203 bijeli
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:04