Luksuz u prirodi je neočekivano blizu

U potrazi ste za pravim odmorom u miru i tišini, s nebom prošaranim zvijezdama i pogledom na netaknutu prirodu? Ne trebate se zaputiti daleko – Zlatna Slavonija s veseljem očekuje sve posjetitelje!
promo 
 Autor i izvor: Villa Vinka

Odmor za pet

Željni ste prirode, ali s druge strane se nerado odričete svih pogodnosti modernog života? Da je Papuk idealno mjesto za planinarenje i ostale aktivnosti na otvorenom već se zna, no manje je poznato da se na njegovim obroncima smjestilo pravo malo luksuzno vikend naselje Novo Zvečevo, na 483 metra nadmorske visine, usred zelene oaze šume, rijeke i brdskih vidikovaca. Ovaj prirodni dragulj ljeti pruža savršen predah od vrućine, a zimi beskrajan užitak u miru i tišini pod čisto bijelim snježnim pokrivačem.

Poznato je već da je Papuk mjesto suvremenog odmora, sada se s pravom može reći i luksuznog.

image
promo
Izvor: Vile Montis Aurea

U Novom Zvečevu, unutar prostora Parka prirode i Geoparka Papuk nalaze se kuće za odmor koje pružaju baš sve potrebno za odmor u prirodi, a otvorena je i prva kuća za odmor s 5***** u Slavoniji. Najveća prednost ovakvog smještaja je definitivno privatnost i prostranost uz bogatu i raznoliku ponudu koju pruža svojim posjetiteljima. Ljubazni domaćini će vas uputiti u sve tajne ovog kraja te savjetovati što sve vidjeti i naravno, gdje fino pojesti, no ako ipak želite pokazati svoje kulinarsko umijeće, moderno opremljene kuhinje vas čekaju.

image
promo
Izvor: Vile Montis Aurea
image
promo
Izvor: Vile Montis Aurea

Zamislite da ispijate svoj omiljeni koktel uz grijani vanjski bazen ispod neba prepunog zvijezda… Ili da se opuštate u wellness zoni uz saunu i jacuzzi… Ako pak želite nešto aktivniji odmor tu su: stolni tenis, badminton, stolni nogomet, pikado, bilijar, vožnja biciklom…

Vaši najmlađi će uživati u vanjskim sadržajima poput ljuljački, tobogana, trampolina, a za dodatan adrenalin, u sklopu Parka prirode Papuk, adrenalinski park Duboka nudi akciju za velike i male avanturiste. Okušajte svoju spretnost na dva vrhunska poligona koji nude penjanje po umjetnoj stijeni, trčanje po umjetnim gljivama, viseće mostove, zip-line i ostale zabavne elemente. Papuk možete bolje upoznati i zaputite li se jednom od brojnih označenih planinarskih staza čije guste šume panonske bukve zrak čine neprestano svježim.

image
promo
Adrenalinski park Duboka

Bilo da ste tip osobe koja voli aktivan odmor ili ste samo željni mira i sna, kuće za odmor na Papuku pružaju idealan odmor za svakoga.

image
promo
Izvor: Holiday House Papuk

Razmazite se – vrijeme je za luksuzni odmor kakvog zaslužujete!

image
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:03