Glamping

Luksuzni smještaj u prirodi

Tvrtka Fest iz Ozlja prva je hrvatska firma koja proizvodi Glamping šatore - luksuzne smještajne jedinice za more i kontinent
promo 

Glamping je spoj luksuznog odmora i kampiranja te, iako zvuči prilično nemoguće, upravo to je postao najveći hit u turizmu. Kada se poželite spojiti s prirodom i uživati u najljepšim lokacijama u prirodi, bez da se odreknete luksuza, onda je za vas Glamping šator. Obzirom da je Hrvatska zemlja koja ''živi'' od turizma , kod nas su kampovi već prepoznali Glamping kao poželjan smjer te gotovo da nema kampa koji ne nudi poneki Glamping objekt.

Upravo to je prepoznala hrvatska tvrtka Fest iz Ozlja, koja se već četri godine bavi proizvodnjom navedenih šatora.

No, ono po čemu su ti šatori posebni je to što su potpuno hrvatski proizvodi, napravljeni od hrvatskog drveta te sve što je ugrađeno unutar njih - proizvedeno je u Hrvatskoj. Osim što kupovinom takvog Glampinga ''kupujemo domaće'', oni osiguravaju vrhunsku kvalitetu.

Prema željama kupca, moguća je dorada ili promjena svakog modela. Naime, tvrtka Fest već se 20 godina bavi najmom klasičnih šatora te su svoje znanje i iskustvo od 20 godina odlučili prenijeti u proizvodnju prvih hrvatskih Glamping objekata.

U ponudi imaju više modela, ovisno o potrebama klijenata, budžetu i stupnju luksuza.

Između ostalog, postoje modeli za četiri osobe, samo za potrebe spavanja gostiju, što je idealno za kampove koji nude sve ostalo za svoje goste.

Postoje modeli za dvoje, četvoro do čak osmero ljudi.

BELL TENT

  • je šator za smještaj četvero ljudi, bez kuhinjskog i sanitarnog bloka.
image
promo
image
promo

TARA TENT

  • je šator za dvije, odnosno četiri osobe u XL verziji, opremljen kao apartman s pet zvjezdica - s kuhinjom i luksuznom kupaonicom.
  • proizvodi se u više inačica; od Basic do Premium verzije.
image
promo
image
promo

TEON TENT

  • je šator u modelima za smještaj od četiri do osam osoba, opremljen kao apartman s pet zvjezdica - s kuhinjom i luksuznom kupaonicom.
  • dostupan u više nivoa opremanja; od Basic do Premium Familly varijante.
image
promo
image
promo

JEDINI U HRVATSKOJ PATENTIRALI ŠATOR S FIKSNIM VRATIMA, PODNIM GRIJANJEM I HLAĐENJEM

Upravo je ova hrvatska tvrtka izabrana da bude nositelj Glamping šatora u najvećem i naluksuznijem Resortu usred Like, koja kao regija zahtjeva specifičnu konstrukciju koja može podnijeti izrazito zahtjevne vremenske prilike tog kraja, kao što su snijeg i niske temperature. Upravo iz tog razloga, tvrtka Fest je patentirala šator s fiksnim vratima te podnim grijanjem i hlađenjem.

image
promo

FIKSNA VRATA – omogućuju zaključavanje Glamping šatora te daju dodatnu izolaciju.

PODNO GRIJANJE I HLAĐENJE - takvi modeli su napokon omogućili vlasnicima objekata da ne rade samo sezonu od 2 – 3 mjeseca, već da mogu svojim klijentima i gostima ponuditi noćenje i uživanje u destinaciji u bilo koje godišnje doba.

Specijalnim platnima i podnim grijanjem uspjeli su na temperaturi od – 8 stupnjeva vani osigurati temperaturu od 21 stupanj u šatoru, uz financijsku cijenu energije od 30,00 kn dnevno.

Tvrtka Fest d.o.o. trenutno ima nekoliko sajamskih modela koje možete kupiti po akcijskoj cijeni. Posjetom njihove tvornice u Ozlju te web stranice www.hrvatskiglamping.hr možete razgledati sve modele, odlučiti što vam odgovara te proširiti svoje smještajne kapacitete.

image
promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:35