U PRODAJI NOVA KNJIGA SPORTSKIH NOVOSTI

„MARADONA mali zeleni“

Životna priča neponovljivog Argentinca iz pera Zvonimira Magdića Amiga, legendarnog novinara koji ga je izbliza pratio gotovo 30 godina!
knjiga maradona
 Knjiga Maradona

Knjiga koju svaki nogometni zaljubljenik mora imati!

Zvonimir Magdić Amigo bio je osebujan novinar posebno zaljubljen u južnoamerički nogomet. Za Maradonu je prvi puta čuo još 1975. kada je Diego ima tek 14 godina. Prvi ga je put uživo gledao 1980. u Beču. I od tada je 'gutao' sve tekstove koje bi pronašao o Maradoni, a i argentinski nogometni čarobnjak brzo se sprijateljio s Amigom, prepoznajući njegovu ljubav i privrženost talentu kojeg mnogi u svijetu još nisu uspjeli doživjeti. Maradona i Amigo susreli su se još nekoliko puta i Maradona mu je uvijek davao posebnu pozornost. Stoga je ova knjiga posebna jer donosi priču o Maradoni iz jednog drugačijeg kuta. Je, to je biografija, ali i to su dojmovi novinara koji ga je obožavao i doživljavao drugačije od ostalih.

U knjizi ćete pronaći Amigova svjedočanstva o susretima s Maradonom. pronaći ćete i svjedočanstva Maradoninih suigrača i suparnika, o tome kako je odrastao u Argentini, zašto se nije dugo zadržao u Barceloni i kakav mu je život bio u Napulju.

U prodaji za samo 49 kuna!

Na svim kioscima Tiska, iNovina i u Tisak media centrima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:16