MaXon klima uređaji s faktorom X, kao stvoreni za tebe!

Maxon promo

MaXon klima uređaji prilagođavaju se tebi i tvom domu ili poslovnom prostoru.

Savršeno se uklapaju u suvremen stil života: osiguravaju svježinu i udobnost u prostoru zbog svojih inovativnih funkcija, koriste štedljivu tehnologiju, energetski su učinkoviti i suvremeno dizajnirani, a pri radu koriste ekološki prihvatljiv radni medij R32.

Model MaXon Fresh - za sportaše koji vole svježi zrak u domu

Funkcije Fresh modela uspješno su prilagođene današnjem urbanom načinu života. U svakom trenutku i s bilo koje lokacije, uređaj možeš upaliti putem svog pametnog telefona (WI-FI) kako bi te po povratku s posla, teretane, trgovine i dr. uvijek dočekala savršena temperatura. Model Maxon Fresh potražite kod ovlaštenih instalatera.

Model Maxon Comfort – za one koji žele turbo klima uređaj za hlađenje i grijanje

Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja vanjske jedinice što osigurava stabilniji kapacitet grijanja pri niskim vanjskim temperaturama. Model Maxon Comfort potražite kod ovlaštenih instalatera.

Model Maxon Comfort Pure – za one koji žele pročišćen zrak u domu +

Maxon Pure sterilizira zrak koji udišeš i pruža osjećaj ultimativnog zadovoljstva u tvom domu. Odaberi Pure i uživaj u osvježavajućem strujanju čistog zraka bez propuha! Model Maxon Comfort Pure potražite kod ovlaštenih instalatera.

Maxon klima uređaji već 20 godina klimatiziraju domove diljem Hrvatske s modelima iz kućne serije, multi sustavima ili modelima za komercijalnu primjenu.

Maxon brand osmislili su vrhunski specijalisti za klimatizaciju iz tvrtke MB Frigo Grupa d.o.o. koji stvaraju ugodna i sigurna klimatizacijska rješenja još od davne 1981.godine. Njihovo višegodišnje znanje i iskustvo snaga su branda koji brine o ultimativnom zadovoljstvu korisnika i dugom vijeku trajanja proizvoda.

image

Maxon promo

Odabirom Maxon klima uređaje osigurajte:

Klima uređaje Maxon potražite kod ovlaštenih partnera. GDJE KUPITI

Glavni distributer za Maxon: MB Frigo Grupa d.o.o., Bani 81, 10 020 Zagreb

www.maxon-klima.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:59