Muškarci dobili prijatelja s kojim će im lice blistati. Stiže iz Dalmacije

Projekt “Startaj Hrvatska” koji su realizirali SPAR Hrvatska i Nova TV u trećoj epizodi predstavio nam je majku i sina iz Podstrane pokraj Splita. Tea Bogdan i Mario Goreta ispričali su priču o prirodnoj kozmetici Meštar inspiriranoj rodnom Dalmacijom.

promo

 Miljenko Hegedić

Mario je studirao pravo, a majka Tea radila je kao agentica za nekretnine. No, životna situacija i želja za izazovima te neustrašiv duh odveli su ih u drugom smjeru. Tea je završila školu za aromateraputa, dok je Mario bio pred završetkom studija. Nedugo nakon odlučili su pokrenuti tvrtku za proizvodnju kozmetike.

Istraživanjem tržišta Mario je zaključio da u moru kozmetike za žene nedostaje kvalitetne njege za kožu muškaraca. Želeći biti drugačiji, posvetili su se izradi brenda koji će nuditi proizvode s pomno odabranim sastojcima za njegu kože. Svojom kreativnom i inovativnom pričom isprepleli su poslovni i privatni život te stvorili prijateljski odnos koji spaja iskustvo i mladost, oprez i upornost.

Ideja o kozmetičkoj liniji krenula je od izrade sapuna linije ‘Mirisi Mediterana’. Obitelj i prijatelji s oduševljenjem su dočekali prve proizvode iz njihova pogona, a pozitivni komentari bili su im odličan poticaj za nastavak proizvodnje. Upoznali su se s potrebama muškaraca i zahtjevima tržišta te počeli slagati prirodnu liniju kozmetike samo za njih.

image

promo

Miljenko Hegedić

Njihov prvi proizvod bio je pivski sapun za pranje brade, a uslijedilo je suho ulje za bradu. No, budući da su imali puno upita za muške kreme i losione poslije brijanja, radi širenja asortimana savjetovali su se s profesionalnim brijačima. Nakon formuliranja proizvoda krenuli su osmišljavati dizajn i ime. Pošli su od ideje da žele prikazati rodnu Dalmaciju pa tako ambalažu krase motivi urbane Dalmacije s početka 20. stoljeća. Posebnost i dašak dalmatinske tradicije unijeli su imenima proizvoda - Picigin, Balatura i Bagulin.

Kozmetika Meštar sadrži pomno odabrane, prirodne, aktivne sastojke koji pridonose hidrataciji, obnovi i njezi kože lica te pomaže u očuvanju svježeg i blistavog tena kože muškarca. Svi sastojci su isključivo prirodnog podrijetla, bez sintetskih mirisa te udovoljavaju strogo propisanim standardima.

image

promo

Miljenko Hegedić

Isprobajte prirodnu kozmetiku za muškarce Meštar i doživite njihovo bogatstvo mirisa i prirodnu njegu. Podržite Teu i Marija u projektu „Startaj Hrvatska“ u kojem njihov proizvod ima priliku postati HIT proizvod 2022. Meštar kozmetika može se kupiti u svim INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Hrvatske. Priče ostalih kandidata gledajte nedjeljom u 16 sati na programu Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:42