Promo

Nagradni kviz Addiko banke za sve ljubitelje filmova

Addiko promo

Malo tko voli provjeravati svoje znanje kao što to vole filmofili. Redatelji čije ime je teško izgovoriti, veliki povratak gotovo zaboravljenih glumaca, Oscari, festivali, razni trivia podaci… sve to inspirira ljubitelje filmova i serija. Prepoznajete li se među njima?

Napokon će vam se isplatiti sve neprospavane noći i vikendi uloženi u pregledavanje filmskih naslova, blockbustera i klasika! Addiko banka pripremila je zabavan kviz za sve filmofile, s vrijednim novčanim nagradama. Kviz traje do 13. studenog 2020. godine, a nagrade u iznosima 7 tisuća, 3 tisuće i tisuću kuna odnose tri sudionika koji u najkraćem roku točno odgovore na deset pitanja.

Sudjelovati možete i više puta te si tako povećati šanse za dobitak – ako podijelite informaciju o kvizu na svom Facebook profilu. Za svakog Facebook prijatelja koji odigra kviz, dobivate priliku za igranje kviza još jednom, a maksimalno 5 puta.

Provjerite svoje znanje o filmovima, prisjetite se dobrih scena i omiljenih filmova - nije li to dovoljan izazov? Dobre novčane nagrade koje osigurava Addiko banka, zasigurno jesu, a možete ih uložiti u primjerice, novi i veći ekran za uživanje u filmovima.

Koliki ste zaista „Filmofil“, provjerite na https://www.addiko.hr/kviz/

Pravila nagradne igre provjerite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 13:46